Müşteri hizmetlerini kart iptali tuşlayarak bağlandığınızda kart iptal isteğinizi belirtiyorsunuz.
Onlarda size 50TL parapuan teklif ediyor.6 ay kapatmamanız karşılığında.Kart aidatı alanlarda ise kart aidatını geri veriyorlar.
Bilmeyen arkadaşlara umarım yardımım dokunur.
Finansbank Kredi kartı kullananlar
13
●219
- 02-02-2014, 15:41:35söylemesem haberin olmayacakEkpyrosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yürü git
Ayrıca yapan arkadaş olursa konuya yazmasını rica ediyorum. - 02-02-2014, 15:55:17Yorum için teşekkürler;theolric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Garanti 12 ayda 1 veriyor
Finansbank 6 ayda 1 veriyor.(süresi daha kısa olduğu için verdim.)
Ayrıca Fix Card üyelik aidatı almadığı halde veriyor 50tl parapuanı
Ben diğer kartlarda görmedim hocam. Eğer varsa tecrübeniz konuya ekleyeyim. - 02-02-2014, 15:59:08bende aynısını akbanka yaptım iptal etmek istiyorum dedım .access kartla shellden 60 tllık yakıt hedıye olarak alıcagımı ve bunun karsılıgında kartımı daha sonra kapatmamı ıstedıler
- 02-02-2014, 16:01:45Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Konu kredi kartlarından açılmışken sorayım. Ben kredi kartımı tamamen kapatmak istiyorum ancak taksitlerim var. Tüm taksitleri peşin ödeyip kartı kapattırabilir miyim ? Müşteri hizmetlerini arasam 15 dakika bekleyeceğime burada bi sorayım dedim
yürü git