Arkadaşlar merhaba,
Aradım, ama daha önce verilmemiş. Bu kadar kullanışlı bir sitenin verilmemiş olması ilginç doğrusu. Sitenin adresi www.semalt.com
Siteye üye oluyorsunuz ve 7 gün ücretsiz hesap açıyorsunuz. Ondan sonra istediğiniz siteler için anahtar kelimeler giriyorsunuz. Site, günlük olarak anahtar kelimenin kaçıncı sırada olduğunu, varsa düşme ve yükselmeleri size raporluyor. 7 günlük dahi olsa denemenizi tavsiye ederim. Tek özelliği bu değil, başka şeyler de yapıyor. Herkese tavsiye ederim.
Çok pahalı olmasa yedi günden sonra da devam edecektim aslında...
Muhteşem bir SEO takip aracı: Semalt
18
●3.942
- 07-02-2014, 21:42:51https://www.positionly.com
denemelisiniz hem türkçe destegi var hemde kurumsal düşünürseniz 99$ hizmet alabilirsiniz - 01-05-2014, 14:35:11Mesut arkadaşımızın google sıralama takip aracını kullanıyorum 15 gündür sorunsuz öneririm size de.MeSuTbilgili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-05-2014, 17:06:21Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Aynı şekilde banada geliyordu daha sonra google.co.jp üzerinden günde 1500 hit gelmeye başladı acayip sıkıntılı bir durum.soulmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-05-2014, 17:08:50Bu tür sitelerden gelen botları engelleyerek sorunu çözebilirsiniz (:Webm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle