• 01-01-2014, 12:56:28
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar

Pagerank Değeri miniım 1 olan anlamlı veya anlamsız domainler alınacaktır. Tek şartım anlamsız derken busshgggjbmhgjk.com gibi bir domainden ziyade en azından okunabilir olmasıdır.

Türkçe yabancı farketmez fiyat ona göre değişecektir.

Aynı zaman alexa değeri 2Milyon altında olan domainlerde alınacaktır. Onlarda pagerank şartı aranmamaktadır.

Ödeme İş Bankası HAVALE/EFT - Paypal Yapılacaktır.

Skype : klasbacklink Ekleyerek hızlı iletişimde kurabilrsiniz.

Lütfen toplu satış konunuzun linkini göndermeyin. Sadece pagerank değeri veya alexa değerine sahip domain listesine ulaşabilecğeim sayfanın linkini gönderiniz.
  • 01-01-2014, 14:18:15
    GMasterTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar

Pagerank Değeri miniım 1 olan anlamlı veya anlamsız domainler alınacaktır. Tek şartım anlamsız derken busshgggjbmhgjk.com gibi bir domainden ziyade en azından okunabilir olmasıdır.

Türkçe yabancı farketmez fiyat ona göre değişecektir.

Aynı zaman alexa değeri 2Milyon altında olan domainlerde alınacaktır. Onlarda pagerank şartı aranmamaktadır.

Ödeme İş Bankası HAVALE/EFT - Paypal Yapılacaktır.

Skype : klasbacklink Ekleyerek hızlı iletişimde kurabilrsiniz.

Lütfen toplu satış konunuzun linkini göndermeyin. Sadece pagerank değeri veya alexa değerine sahip domain listesine ulaşabilecğeim sayfanın linkini gönderiniz.
    dekorasyoncun.com1
    emlaksilivri.com1
    fragmancini.com2
    kurabiyevi.com1
    tatilegitmeli.com1
    yemektarifsitesi.com1
    bahri.us1
    evteksturkey.com2
  • 01-01-2014, 14:19:41
    kop-kop.com

pagarank 1 +dmoz kaydıda vardır zamanında sohbet için kullanmısdım ıyı yerlerdeydı suan ılgılenmıyom isdıyorsan uygun verrım
  • 01-01-2014, 14:21:33
    Üyeliği durduruldu
    RumuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    dekorasyoncun.com1
    emlaksilivri.com1
    fragmancini.com2
    kurabiyevi.com1
    tatilegitmeli.com1
    yemektarifsitesi.com1
    bahri.us1
    evteksturkey.com2
    Skype iletişim sağlandı.

PaTrOn35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kop-kop.com

pagarank 1 +dmoz kaydıda vardır zamanında sohbet için kullanmısdım ıyı yerlerdeydı suan ılgılenmıyom isdıyorsan uygun verrım

Teşekkürler . İlgi alanı değil.