Merhabalar, sunucuya eklenen resimlerin üzerine otomatik logo eklemek istiyorum. Hazır kodlarlar yapmaya çalıştım fakat resimlerin boyutlarındaki farklılıklar yüzünden eklenilen logo kimisinin ortasına kimisinin altında küçük büyük karışık olarak çıkmakta.
Ben tüm çözünürlükteki resimlere göre orantılı bir şekilde tam ortalanacak şekilde logoyu eklemek istiyorum. Yapabilecek arkadaş varsa detayları özelden konuşuruz, mesajlarınızı bekliyorum.
Sunucuya eklenen resimlere otomatik logo ekleme
6
●594
- 02-02-2014, 14:39:41onun resim eklenen eklentisi vardı. eğer wp ise alt yapı öyle bir arat. yine de sen bilirsinkarainci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-02-2014, 16:29:30Bu eklentiyi çalıştıramadım hocam, resim üzerine seçilen image gelmiyo ne yazıkki.TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-02-2014, 00:26:24signature watermark pluginini kullan yine küçük resim ile büyük resimde farklılık varsa, temanda resimler büyük olmasına rağmen küçük gösteriliyordur yada tam tersi küçük olmasına rağmen büyük gösteriliyordur, resim url adresini alıp adres satırına yapıştır ve görünen resimle aynı boyda mı ona bak
- 03-02-2014, 14:10:42İş tarafımca alınıp teslim edildi resimler sabit boyutlandırılıp logo basıldı. Teşekkürler.