Aslında bu tarz konular forum'da mevcut fakat güncel olarak bir seçenek sunulmamış. r10 kapalıykende araştırmam biraz kafamı karıştırdı bu sebepten en doğru cevabı yine sizlerin cevaplarıyla öğreneceğimi düşünerek konuyu açma gereksinimi duydum.
Yeni bir site açıldığı zaman neler yapılmalı ?
- İnternette biri diyorki... Yeni site backlink almamalısın spam'e düşersin tanıtım yazısı daha iyidir.
- Biri diyor ki... Tanıtım yazısı gereksiz birşeydir yeni site için backlink iyidir.
- Biri diyor ki.. Forumlarda sitenin adını fazla geçirmemelisin yoksa siteyi google sevmez..
- Bir diğeri ise... Siteyi tanıtmalısın forumlarda belli etmelisin...
Açıkcası kafam karıştı diyebilirim. Tecrübelerinizle beni bilgilendirirseniz sizce hangisi yapılması hangisi yapılmamalı ?
Yeni Bir Site İçin Yapılması/Yapılmaması Gerekenler
2
●409
- 01-02-2014, 16:05:59Size bu cevabı en güzel google verir
mesaj atın dönerler haklısınız o konuda herkez birşey söylüyor yaklaşık 3 ay önce seo olarak bir mesaj göndermiştim hangi durumlara göre değerlendiriyorsunuz gibisinden BİZ GOOGLE OLARAK EN AZ 200 MADDEYE GÖRE SIRALAMA YAPTIRIYORUZ demişlerdi.
Siz mail atın ne olur ne olmaz saygılarımla.... - 01-02-2014, 16:32:14Dostum kendin diyorsun yeni site, peki neden bukadar backlinke bel bağlıyorsun, önce bi içeriğini gir 2-3 ay bekle, google desinki bu adam insanlığa yararlı özgün başka sitenin veremediği şeyleri veriyor...
ondan sonra hit aldığın ve alamadığın hedef kelimeleri belirle ve ona göre çalışmanı yap.
siten wp ise;
all in seo
External Links
Google XML Sitemaps
WP No Category Base
kullanmanı öneririm.
ayrıca başlangıç için en temizi sosyal imlemelerdir, spma kaçmadan gerekirse manul olarak imlemeni yap, nasibinde varsa ekmek yersin elbet
mesaj atın dönerler haklısınız o konuda herkez birşey söylüyor yaklaşık 3 ay önce seo olarak bir mesaj göndermiştim hangi durumlara göre değerlendiriyorsunuz gibisinden BİZ GOOGLE OLARAK EN AZ 200 MADDEYE GÖRE SIRALAMA YAPTIRIYORUZ demişlerdi.