• 24-01-2014, 22:29:25
    Merhaba arkadaşlar Şubat-Mart ayında kurmayı planladığım vps/vds/reseller satış sitesi için sunucu önerileri bekliyorum. Kullananlar en uygun fiyata en performanslı makineleri nereden temin edebileceğim konusunda ve ne tür sanallaştırmaların daha kullanışlı olduğu hakkında bilgi verirse sevinirim. Sanal sunucu konusunda yeni olduğum ve sağlıklı iş yapmayı istediğim için değerli önerilerinizi beklerim. İlgi duyan kişilere şimdiden teşekkürler. Daha çok yabancı lokasyon (trafik sıkıntısı olmadığı için) çalışmayı düşünüyorum ellerinde buna uygun cihazlar olanlar varsa ayrıca önerilerini ve tekliflerini beklerim. Şimdiden teşekkürler.
  • 24-01-2014, 22:52:52
    Kurumsal Üye
    Türkiye lokasyon da 4 x 1 tb diskli sanallaştırma sunucularuımız mevcut ilk ay kampanyalı sağlayabiliriz
  • 25-01-2014, 00:28:25
    İmkanınız varsa bu sektöre girmeyin. Sektör zaten normalin üstünde servis sağlayıcıya sahip. Dışarıdan gözüktüğü kadar kazandıran ve dışarıdan gözüktüğü kadar az emek harcatan bir iş değil bu. Enerjinizi ve maddi imkanınızı başka sektöre aktarmanızı naçizane tavsiye ederim.
  • 25-01-2014, 11:33:12
    Ticarisohbet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar Şubat-Mart ayında kurmayı planladığım vps/vds/reseller satış sitesi için sunucu önerileri bekliyorum.
    abi satış işine gireceksen ilk müşterilerinden olurum
  • 25-01-2014, 11:38:00
    Ticarisohbet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar Şubat-Mart ayında kurmayı planladığım vps/vds/reseller satış sitesi için sunucu önerileri bekliyorum. Kullananlar en uygun fiyata en performanslı makineleri nereden temin edebileceğim konusunda ve ne tür sanallaştırmaların daha kullanışlı olduğu hakkında bilgi verirse sevinirim. Sanal sunucu konusunda yeni olduğum ve sağlıklı iş yapmayı istediğim için değerli önerilerinizi beklerim. İlgi duyan kişilere şimdiden teşekkürler. Daha çok yabancı lokasyon (trafik sıkıntısı olmadığı için) çalışmayı düşünüyorum ellerinde buna uygun cihazlar olanlar varsa ayrıca önerilerini ve tekliflerini beklerim. Şimdiden teşekkürler.
    whmcs + solusvm üzerinde ilerleyin.

centos sanallaştırma için solusvm openvz,

windows / freebsd sanallaştırma için solusvm xen yöntemini kullanın.

bu durumda size 2 adet sunucu gerekecek. CncServer uygun fiyatla "kirala-senin olsun" şeklinde sunucu sağlıyor. kendisiyle görüşebilirsiniz.
  • 25-01-2014, 13:50:10
    KALEHOSTING adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türkiye lokasyon da 4 x 1 tb diskli sanallaştırma sunucularuımız mevcut ilk ay kampanyalı sağlayabiliriz
    Trafik sıkıntısı oldugundan tr çalışmayı pek düşünmüyorum yine de teşekkürler

Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İmkanınız varsa bu sektöre girmeyin. Sektör zaten normalin üstünde servis sağlayıcıya sahip. Dışarıdan gözüktüğü kadar kazandıran ve dışarıdan gözüktüğü kadar az emek harcatan bir iş değil bu. Enerjinizi ve maddi imkanınızı başka sektöre aktarmanızı naçizane tavsiye ederim.
    Bende zengin olma ümitleriyle bu işe girmiyorum. Piyasayı biliyorum. Fiyat uçurumlarının olduğu bir sektör. Sonuç itibarı ile işini düzgün yapan her yerde kazanır. Ölü diye nitelendirilmiş birçok sektörde iş yaptım ve kazanmasam bile zarar ettiğim olmadı. Yine de öneri için teşekkürler

infosefaat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    abi satış işine gireceksen ilk müşterilerinden olurum
    Memnuniyetle kardeşim. İnşallah diyelim

SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    whmcs + solusvm üzerinde ilerleyin.

centos sanallaştırma için solusvm openvz,

windows / freebsd sanallaştırma için solusvm xen yöntemini kullanın.

bu durumda size 2 adet sunucu gerekecek. CncServer uygun fiyatla "kirala-senin olsun" şeklinde sunucu sağlıyor. kendisiyle görüşebilirsiniz.
    Teşekkürler engin bey. Bu önerinizi dikkate alacağım.
  • 25-01-2014, 14:04:17
    Türkiye lokasyon limitsiz trafik seçeneklerde mevcut araştırırsanız kampanyalı güzel cihazlaraa denk geleceksinizdir. Fakat piyasa iyi durumda değil, her ne yapıyorsanız eksi yönünü düşünerek yapın derim.

Şimdiden hayırlısı olsun.
  • 25-01-2014, 19:06:16
    Mr.Darkness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türkiye lokasyon limitsiz trafik seçeneklerde mevcut araştırırsanız kampanyalı güzel cihazlaraa denk geleceksinizdir. Fakat piyasa iyi durumda değil, her ne yapıyorsanız eksi yönünü düşünerek yapın derim.

Şimdiden hayırlısı olsun.

Önceden sürekli sunucu kiralıyordum. Uzun bir ara verdim. O zamanlar sınırsız trafik gibi bir seçenek yoktu. Sınırsız trafik sunucu olduğunu hala bilmiyordum. Umarım fiyatları da çok yüksek değildir. Öneriniz için de ayrıca teşekkürler.