klimate adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
30.000 Tl ile yatırım nasıl olmalı?
22
●12.321
- 23-01-2014, 17:24:03Üyeliği durdurulduo zaman tl hesabındaki paranın faizini harcamak risktir, dolar ve euro olarak vadeli hesaba yatırmak ve onun faizini harcamak daha mantıklı. anladıgım bu.mener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-01-2014, 21:09:07ABD ve Eurozone'da enflasyonun daha düşük olacağı, USD ve EUR nun alım gücünü koruyacağı bekleniyorsa öyle. Yalnız TL faizlerinin USD ve EUR faizlerinden yüksek olduğu da bilinmeli.klimate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-01-2014, 00:05:06Üyeliği durduruldudemekki usd ve eur yatırmak daha mantıklı, bankalar bişeyi çok veriyorsa ondan kaçmak lazım, karı tlde fazla usd az, uzun vadede tl de müşteri zararda banka karda. yani iyi bişey olsa banka fazla vermezmener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
usd eur daha mantıklı.
- 24-01-2014, 00:51:34Üyeliği durdurulduYorumları tek tek okudum altından nasıl zarar ediyorsunuz anlamıyorum şu anda en mantıklı yatırım altın yaz tatilinde aldığım altından An itibari ile gramında 10 TL karim var 84 lira 22 ayar bilezik uzun süre yatırım yapmak istersen altın bir kaç güne altın 86'a kapı dayar diye düşünüyorum 85-87 arasında satacağım 5 ayda net 2000 lira kâr yaptım fazlası var küsuratını söylemiyorum bile şu vakitlerde altın alma düşmesini bekle 7x civarlarına paranın tamamınada alma ilk etapta 10 bin ve 10 bin şeklinde iki kere alım gerçekleştirdim fazla riske girme yinede büyük oynayıp büyük kazanayım düşüncesinde olma
Sony Xperia Z ile gönderildi.
usd eur daha mantıklı.