Site adresi: PM
Başlangıç fiyatı: 1 TL
Minimum Artış: 1 TL
Açık Artırma Bitiş: Son teklif +48 saat
Hemen Al: 30 TL
Sitenin aylık getirisi: 1-2 TL (Adsense)
Sitenin açılış tarihi: Şubat 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sağlık
Günlük hit sayısı: 5-10
Hosting dahil midir: Blogger
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Blogger
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
İçerik girip siteyi güncellemenize gerek yok. Küçük birkaç SEO çalışması ile kendi hedef kelimesinde ilk sırada yer alabilecek potansiyelde. Arama hacmi düşük ve rekabetin düşük olduğu bir hedef kelime. Şu anda ilk sırada değil, benim saçma bir hatamdan dolayı düştü fakat kolayca eski yerine gelebilir. İlk sıraya yerleşirse günlük hit 30-40'ı bulacaktır.
Siteye hiçbir masraf yapmayacaksınız, ek olarak ilgi gerektirmez ufak birkaç SEO çalışması dışında. Düzenli post girmenize de gerek yok. Kendi kendini götürebilecek bir site. Blogger altyapısını kullandığından hosting masrafı da yok.
Bir hastalık isminin .com uzantılı sitesi. Bu hastalık birçok insanda doğuştan olmasına rağmen insanların haberi yok.
1 TL'den | %100 Özgün | Konusunda Tek | Benzersiz İçerik | Sağlık Sitesi
19
●831
- 30-01-2014, 01:07:202 tl ile devam
Edit: +site adresi pm
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi - 30-01-2014, 02:00:20Martins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleKeremSekerci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülevuranyus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleAvni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleAngelicakaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleKheizLech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleArkadaşlar forum database error verdiği için birçoğunuza PM atamadım.silverboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hastalık ismini aşağıya ekledim, site de .com uzantılı domain üzeri kurulu.