Merhaba arkadaşlar askerlik nedeni ile faal olarak kullandığım siteleri satmak zorunda kaldım şimdiden alan arkadaşlara hayırlı olsun yilbasi.com.tr & firsatinboylesi.com toplamda 40 bin tl reklam ücreti ödedim türkiye genelinde tanınan siteler 2 side ankarada 3 radyo 2 dergi 4 gazete 100 haftalık billboard vb. çalışmaları ile büyük yatırım yaptım fakat dediğim gibi şuanda asker olduğum için pek bi fayda sağlıyamıyorum satışları teklif usulü yapacam yilbasi.com.tr marka tescili ile firsatinboylesi.com u teb bankasının sanal pos unun kayıtlı olduğu şirketim ile devredeceğim
alan arkadaşa radyovizyon'da 1 aylık spot reklam hediye edeceğim
reklam yatırımlarını firma devrinde faturaları kontrol ederek öğrenebilirsiniz
radyolar
radyovizyon
radyo on
atlantis fm
dergiler
mag dergisi
bom dergisi
gazeteler
sabah ankara
sabah akdeniz
hürriyet ankara
sözcü pazar
100 haftalık billboard çalışması kentvizyon ile yapılmıştır faturası mevcut
belli başlı web sitelerinde reklamlarada 2 bin tl bütçe ayrıldı.
firsatinboylesi.com php profesyonel firsat sitesi scripti bulunmaktadır 38 k facebook sayfası
yilbasi.com.tr wordpress alt yapısı ile kurulmuştur
biraz araştırma yaptıktan sonra anlayacaksınız ki sitelerin kendi sektöründe düzgün çalışma ile kazançları çok yüksek
her siteye tek tek fiyat verirseniz en yüksek teklif kabul edip devir işlemine başlayacağım
yilbasi.com.tr & firsatinboylesi.com satılık
3
●749
- 28-01-2014, 18:23:53
- 28-01-2014, 19:15:08uyarın için teşekkürler hocam ama marka tescili ile devir işlemlerinde bir sıkıntı çıkmıyor domain transferi gerçekleşiyor .tr domainlerin devir işlemi olmadığı için mi yasak acaba ?Cartman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-01-2014, 20:09:50Üyeliği durdurulduEvet com.tr sıkıntılı biraz. Forum kurallarinda da var zaten.malisimsek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ne sartla olursa olsun, com.tr ve adsense hesabi satisi yasak. Ban sebebi. Guncelleme yapmaniz sizin yarariniza.