• 22-01-2014, 20:15:46
    Merhaba, ilk defa sanal pazar satışı yaptım.

Fatura istiyor.

Alıntı
    Para transferi hakkında önemli bilgilendirme:

Bu işlemde size para transferi yapabilmemiz için ödemeyi yapan kart sahibine kesilmiş ürün faturası ve fatura altında alıcının teslim aldığını kanıtlayan alıcı imzalı fatura, talep edilmektedir.

Evraklarınızı yukarıdaki Evrak Yükle bölümünü kullanarak sisteme yükleyebilirsiniz. Evraklarınız yüklendikten sonra ilgili departmanımız tarafından gerekli kontroller yapılacak ve işleminize yön verilecektir.

İlgili evraklarınızı yüklemediğiniz durumlarda para transferiniz gerçekleşmeyecektir.

Site satışı yaptım, nasıl bir yol izlemeliyim?

Teşekkürler.
  • 22-01-2014, 20:16:41
    sitenianlat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    merhaba, ilk defa sanal pazar satışı yaptım.

Fatura istiyor.

Site satışı yaptım, nasıl bir yol izlemeliyim?

Teşekkürler.
    kaÇ tl ?
  • 22-01-2014, 20:17:07
    Videocuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kaÇ tl ?
    300 lira hocam
  • 22-01-2014, 20:18:17
    300 lira hocam
    az tutarmış bizim gibi komisyoculara vermesseniz böle olur şimdi %18 kdv fatura kesiceksiniz
  • 22-01-2014, 20:19:45
    az tutarmış bizim gibi komisyoculara vermesseniz böle olur şimdi %18 kdv fatura kesiceksiniz
    hocam ilk defa satış yaptım buradan diyorum. Peki satıştan vazgeçsek siteyi ödeme arkadaşa geri gelir mi?
  • 22-01-2014, 20:20:16
    hocam ilk defa satış yaptım buradan diyorum. Peki satıştan vazgeçsek siteyi ödeme arkadaşa geri gelir mi?
    kim ödeme yaptıysa o iptal etsin
  • 22-01-2014, 20:20:59
    kim ödeme yaptıysa o iptal etsin
    Arkadaşa ilettim bakalım.
  • 22-01-2014, 20:23:03
    Arkadaşa ilettim bakalım.
    mesaj atsin ürünü bozuk çıktı v.s karşı tarafta kabul edıor ödemeyi kartıma gönderin desin gelir ödeme
  • 22-01-2014, 20:32:06
    yahu bu bir kere başıma geldi, 500 tl ye site sattım evrak yükle diye buton çıktı, sanalpazar ile iletişime geçtim ben site sattım nasıl neyin evrakını yükleyim dijital bir satışın dedim, adamlar gerek yok yarın paranız hesabınıza yatırılacaktır dediler. istersen sende bir iletişime geç hocam.