• 20-01-2014, 20:21:05
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar daha kimseye %100 kazanacaksınız , dolarlarınıza dolar katacaksınız gibi diye birşey hakkında ümit vermiyorum. Bu işte ehlibeytim diyerek havada atmıyorum lakin hamdolsun kazandığımca kazanabiliyorum.

Sizlerden tek istedigim ; yüklecek olan kanal mail ve sifresidir.

Tarafımca yapılacak işlemler listesi

* 100 Adet Video Tarafımca Yüklenecektir.
    * 100 Adet Video'ya 8 Niche 10 Normal Aranan Tür Etiket Girilecektir.
    * 100 Adet Video Googlede index alması için aynı gün içinde Pinglenecektir.
    * Para Kazanması Aktif Hale Getirilecektir.
    * Telif ve 3. Eşleşen & Dünya geneli videolar tarafımca silinecektir.
    * Konuyu siz yada ben belirleyebilirim bu sizlere kalmış birşey lakin ben belirlersem ( +5 TL ) ücret tekabûl etmektedir.
    * İstediğiniz dilleri sizin seçmeniz mümkündür bu şekilde tarafımca video yüklenecektir.
    * Açıklaması , etiketlemesi herşeyi bana aittir.

Hizmet fiyati : 10 TL
    Ödeme Şekli ; Paypal & Enpara & CardFinans

Referans'a gerek duymuyorum daha önceden açmış olduğum konulardan ve yaptığım satış , alışverişlerden dolayı refaransa ihtiyacım yok.
  • 20-01-2014, 20:39:05
    videolar youtube to youtube mu yoksa farklı sitelerden derlenip youtube'a mı atılacak?
    15 dk+ videolardan da atılacak mı?
    eğer kanal sizin yüklediğiniz videodan/videolardan dolayı kapanırsa para iadesi veya telafi yüklemesi yapacak mısınız?
    toplu alımda (sizin kategori seçiminiz dahil) bir indirim olacak mı?
    teşekkürler..
  • 20-01-2014, 21:03:17
    Üyeliği durduruldu
    1den1e adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    videolar youtube to youtube mu yoksa farklı sitelerden derlenip youtube'a mı atılacak?
    15 dk+ videolardan da atılacak mı?
    eğer kanal sizin yüklediğiniz videodan/videolardan dolayı kapanırsa para iadesi veya telafi yüklemesi yapacak mısınız?
    toplu alımda (sizin kategori seçiminiz dahil) bir indirim olacak mı?
    teşekkürler..
    YT to YT da olabilir , farkli sitelerdende indirilebilir her hangi bir şekilde onlar seçilen konuya bagli.

Para iadesi yerine telafisini ben tekrar yapar yüklerim her hangi bir şekilde sıkıntı yaşanacağınıda zannetmiyorum.

15DK seçilen videolar ise seçilen konuya bagli olarak.

Çok çok fazla kanal alınırsa böyle bir indirime gidilir hocam 30 35 40 civari.
    Kendi kategorilerime gelince onlarda indirim yapmıyorum hocam.
  • 20-01-2014, 21:10:08
    Gokhanduman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    YT to YT da olabilir , farkli sitelerdende indirilebilir her hangi bir şekilde onlar seçilen konuya bagli.

Para iadesi yerine telafisini ben tekrar yapar yüklerim her hangi bir şekilde sıkıntı yaşanacağınıda zannetmiyorum.

15DK seçilen videolar ise seçilen konuya bagli olarak.

Çok çok fazla kanal alınırsa böyle bir indirime gidilir hocam 30 35 40 civari.
    Kendi kategorilerime gelince onlarda indirim yapmıyorum hocam.
    başlangıç olarak kategoriyi sizin belirleyeceğiniz şekilde iki kanal çalışalım, verimli olursa ilerleyen zamanda devam ederiz. varsa ziraat, yoksa şansoyunu o da yoksa kendi bankanızdaki ibanı pm atın, ödemenizi yapayım
  • 20-01-2014, 21:12:16
    Üyeliği durduruldu
    1den1e adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    başlangıç olarak kategoriyi sizin belirleyeceğiniz şekilde iki kanal çalışalım, verimli olursa ilerleyen zamanda devam ederiz. varsa ziraat, yoksa şansoyunu o da yoksa kendi bankanızdaki ibanı pm atın, ödemenizi yapayım
    Kanal bilgilerini pm olarak atabilirsiniz.
  • 20-01-2014, 23:21:19
    arkadaşla iki kanal çalışması için anlaşıldı, ödemesini yarın sabah yapabilecek olmama rağmen hemen işe başladı ve bitirdi. itimatı ve çalışması için teşekkürler..
  • 21-01-2014, 13:39:06
    Pm gönderildi