Evet
Yakın birsüreç içinde çok sevdiğim bir arkadaşim dünya evine giriyor. bizede bunu kutlamak düşer. böyle bir süreçte bir şaka ile tatlandirip o ani ölümsüzlendirmek istiyorum.
L beden polis yeleği ariyorum bana bu konuda yardımcı olacak biri olursa çok mabule gecer
iyi çalişmalar.
Polis Yeleği Ariyorum
17
●1.213
- 27-01-2014, 00:30:48biliyorum hocam gümüşcani felan şahsen taniyorum ama tekleme satmiyorlar bana tek yelek lazim sadece. birde bana ters tarafa düşüyor hafta içi musait olmuyoruz hafta sonura onlar musait olmuyor. en mantikli secenek burasi kaliyor hocam.oyunmax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-01-2014, 00:33:24Üyeliği durdurulduBuyrun kısa bir araştırma yaptım buldum http://www.polismalzemeleri.com/Polis-YelekleridEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-01-2014, 00:38:52site şahsen bana güven vermedi hocam yarın bir gün uğraşmayak durduk yereOptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
giymek yasak biliyorum hocam sadece 1 düğün şakasi yapcaz ondan sonra istenirse iade edebiliriz yeleği bizim için sıkıntı değil. - 27-01-2014, 00:43:42Üyeliği durdurulduSiz arayın konuşun ödemeyi onlara yapın veya bana verin İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum sizin için gider alır ve kargolarım size sorun değildEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-01-2014, 00:46:07Söylenilen yeleği giymek neden şu belki insalardan korkuyorum her an ne olacagı bellı olmuyor kendimi guvende hıssetmek ıcın yelek gıyıyorum belkı suc olmasını teskıl edecek nedırFilmkolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle