• 17-01-2014, 00:43:48
    İlginç ve Faydalı olabilecek bir çalışma yaptım Dileyen Herkes 25 Farklı ip ve 33 Farklı Sitede Sitenizi Ücretsiz Tanıtabilir
    Yeni Kullanım arayüzü ile
    http://www.seowarp.net/seo-ara%C3%A7...leyayinla.html
    Şimdiden Hayırlı olsun Umarım işinize Yarar
  • 17-01-2014, 00:53:55
    MeSuTbilgili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlginç ve Faydalı olabilecek bir çalışma yaptım Dileyen Herkes 25 Farklı ip ve 33 Farklı Sitede Sitenizi Ücretsiz Tanıtabilir
    Yeni Kullanım arayüzü ile
    http://www.seowarp.net/seo-ara%C3%A7...leyayinla.html
    Şimdiden Hayırlı olsun Umarım işinize Yarar
    bişey sormak istiyorum hocam, bana seodan anlayan kişiler şunu soyledı bir tanıtım yazısını örneğin 35 site hapsinde tek tanıtım yazısı aynı başlık aynı içerik kullanmanın sanıkcalı oldugunu soyledıler, şimdi yaptıgınız calısma cok guzel bısey ancak bunların soyeldıkelrıne bakılacak olursa rısklı.. peki hangi düşünce doğru acaba?
  • 17-01-2014, 00:58:34
    Üyeliği durduruldu
    Modexi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bişey sormak istiyorum hocam, bana seodan anlayan kişiler şunu soyledı bir tanıtım yazısını örneğin 35 site hapsinde tek tanıtım yazısı aynı başlık aynı içerik kullanmanın sanıkcalı oldugunu soyledıler, şimdi yaptıgınız calısma cok guzel bısey ancak bunların soyeldıkelrıne bakılacak olursa rısklı.. peki hangi düşünce doğru acaba?
    35 sitenin aynı anda aynı başlık ve aynı içerikle aynı linkinizi tavsiye etmesi ne kadar doğal?
  • 17-01-2014, 01:02:01
    muttley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    35 sitenin aynı anda aynı başlık ve aynı içerikle aynı linkinizi tavsiye etmesi ne kadar doğal?
    aynen hocam saçma bu zaten, ancak konu sahibi arkadaş faydalı bir araç diye konu açınca sormak istedim
  • 17-01-2014, 01:09:50
    iki yazar arkadaşada sormak istiyorum siteye girip baktınızmı ?
    35 Site Aynı Anda aynı Şeyi Yazmıyor her seferinde sadece 1 tanesine yazabiliyorsunuz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:09:50 -->-> Daha önceki mesaj 01:07:58 --

Modexi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Doğru Söylemişler
    Bizim Sistemde Zaten her seferinde 1 Tanesine Yazı Yazılıyor yazıyıda belirli bir ölçüde yazacağınız için sorun olmaz
  • 17-01-2014, 03:18:13
    Kardeş 400 karakter ne yaziyim ben? söylermisin abartmışsın bu konuda.
  • 17-01-2014, 03:48:19
    Şunu parayla satsaydın...
    tadından yenmezdi
  • 17-01-2014, 04:00:57
    Üyeliği durduruldu
    ücretsiz yaptın ya yakında çöpe döner sitelerin söyliyim hocam bende ufak bir ücret al derim
  • 17-01-2014, 04:37:34
    akıl vermektense tşk edin arkadaslar. bu hızmetı sunan adam zaten neyın ne oldugunu bılıyordur emın olun. ayrıca yok su dogru yok bu dogru dıye bosuna didişip durmayın. google zamanında herkesın dogru dedıgı seylerın ne kadar yanlıs, ve yıne herkesın ne kadar yanlıs dedıgı seylerın ne kadar dogru oldugunu zaman zaman bizlere gösterıyor. onun ıcın dogru bılen uygulasın, yanlıs bılen takılmaya devam etsın. teşekkürler dostum