• 20-01-2014, 20:49:15
    Üyeliği durduruldu
    Herkese Merhabalar, bir projem var ve artık bay/bayan girişimci şirket sahipleri ile röportaj yapacağım ve aynı zamanda ekranlara çok da olmasa arada çıkmış kişiler ile de röportaj yapacağım ortak konular ise Moda, Dekorasyon, Aşk gibi konular olacaktır. Uluslararası büyük bir şirketin Türkiye sorumlu müdürü 'sana yardımcı olurum' dedi kendisi ile baya konuştum... Röportajlar da 2 kişi olacak ama bende olmak istiyorum yani proje sahibi ve yöneticisi olarak. Şöyle bir durum düşündüm kameraman çekim yapacak diğer editör arkadaşımız röportaj yapacak ama bu durumda ben sap gibi ortada kalmış oluyorum

Neden röportajları sen yapmıyorsun ?
    Kekemelik sorunum var. Sürekli olmuyor heyecan yaptığım ve psikolojim bozuk olduğu veya ilerleyen zamanlarda kötü bir şey olacaksa bende biliyorsam otomatik olarak kekemelik başlıyor. Doktor heyecan yaptığın için oluyor sende kekemelik yok dedi ve aynı zamanda psikolojik kaynaklanıyor dedi.

Proje tamamen bana ait, randevuları, yazarları vs. vs. ne varsa her şeyin peşinde ben koşuyorum. Normal olarak ben de o ortam da olmak istiyorum. İlk başta ufak bir muhabbet edeceğiz röportaj öncesi sonrasında ise röportaja geçeceğiz ama sorun şu ben sap gibi ortada kalmış oluyorum Bu durum da bana bir öneride bulunmanızı istiyorum

Bu arada yaşım 16

Ayrıca Projeme ortak arıyorum; https://www.r10.net/proje-gelistirme-...-istanbul.html
  • 20-01-2014, 21:11:08
    Kamera arkası her zaman iyidir hocam ...
  • 20-01-2014, 21:18:34
    Bazen büyüklerimiz derki boyundan büyük işlerle kalkışma,,
    Bu dünyada bi insanın yapacağın en büyük yatırım kendisine yapacağı yatırımdır.Daha yaşın gençken zorlu gözüken işler kalkışma kendini farklı konularda geliştirmeyi denemeni tavsiye ederim.
  • 20-01-2014, 21:27:39
    Üyeliği durduruldu
    okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bazen büyüklerimiz derki boyundan büyük işlerle kalkışma,,
    Bu dünyada bi insanın yapacağın en büyük yatırım kendisine yapacağı yatırımdır.Daha yaşın gençken zorlu gözüken işler kalkışma kendini farklı konularda geliştirmeyi denemeni tavsiye ederim.
    Boyumdan büyük olduğunu düşünmüyorum ve yapacağımıda biliyorum emin olabilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:27:39 -->-> Daha önceki mesaj 21:27:02 --

massax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kamera arkası her zaman iyidir hocam ...
    Bende aynı zamanda o röportaj anında resimler çekerim Çok daha elit olur
  • 20-01-2014, 23:27:26
    Üyeliği durduruldu
    kendine eğlence arıyorsun gibi, iş dünyası böyle eğildir, yaşın genç başka şeyler yap, origami filan yap
  • 20-01-2014, 23:35:17
    Üyeliği durduruldu
    BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kendine eğlence arıyorsun gibi, iş dünyası böyle eğildir, yaşın genç başka şeyler yap, origami filan yap
    Eğlence mi ? O nereden çıktı şimdi ? Emin olabilirsiniz iş dünyasında başarılı olan 10 tane iş adamı (ceo) ile konuşmuşumdur. Sıradan normal muhabbetlerden bahsetmiyorum düzgün düzgün iş, proje, geliştirme konuştuğum kişiler. Hayatınız da kaç defa program sahibi ile kaç defa konuştunuz ? Hayatınız da kaç defa yapımcı şirket (Avşar Film) sahibi ile oturup konuştunuz ? 14-15-16 yaşlarınız da kaç iş adamı sizi ofisine çağırıp konuşmak istedi ? Kusura bakmayın çok ağır olacak ama sizi kapısından almayacak yerlerin ben en üst katına çıktım!

Biliyorum büyüklere saygılı olmak gerekir ama büyüklerde artık her şeyin yaşta olmadığını ve küçüklerine saygı duymanın farkına varmalı. Eleştiri yapılmalı ama karşı kişiyi küçümseyerek değil.
  • 20-01-2014, 23:45:18
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaş yapacağı şeyi söylemiş, yapsammı yapmasammı dememiş. Arkasından çekmek yerine ittirseniz kendi tecrübesini kendisi kazanmış olsa akla uymamış olsa daha iyi olmazmı ? ve yaşı farklı sektörlerde deneyimler için gayet müsait.
    Sana gelince kardeşim, bi defter bide kalem al eline röportaj yapılırken kendince not al hem zaman geçirmiş olursun hemde birşey yapıyomuş gibi durursun
  • 20-01-2014, 23:50:48
    Üyeliği durduruldu
    OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğlence mi ? O nereden çıktı şimdi ? Emin olabilirsiniz iş dünyasında başarılı olan 10 tane iş adamı (ceo) ile konuşmuşumdur. Sıradan normal muhabbetlerden bahsetmiyorum düzgün düzgün iş, proje, geliştirme konuştuğum kişiler. Hayatınız da kaç defa program sahibi ile kaç defa konuştunuz ? Hayatınız da kaç defa yapımcı şirket (Avşar Film) sahibi ile oturup konuştunuz ? 14-15-16 yaşlarınız da kaç iş adamı sizi ofisine çağırıp konuşmak istedi ? Kusura bakmayın çok ağır olacak ama sizi kapısından almayacak yerlerin ben en üst katına çıktım!

Biliyorum büyüklere saygılı olmak gerekir ama büyüklerde artık her şeyin yaşta olmadığını ve küçüklerine saygı duymanın farkına varmalı. Eleştiri yapılmalı ama karşı kişiyi küçümseyerek değil.
    benim ailem televizyoncudur konuşma şeklin ile 16 yaşını çoook belli ediyorsun yapma git eğitim al ingilizce öğren, iş sektörü sana göre değil
  • 20-01-2014, 23:57:54
    Üyeliği durduruldu
    BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benim ailem televizyoncudur konuşma şeklin ile 16 yaşını çoook belli ediyorsun yapma git eğitim al ingilizce öğren, iş sektörü sana göre değil
    Ailen kim olursa olsun bunca dediğim şeyden sadece onu öğrendiysen zihin geliştirme eğitimleri var, neyse beyefendi daha fazla sizin ile konuşmak istemiyorum. Dediklerim için özür dilerim. Konuya cevap yazmazsanız sevinirim.