İyi gunler,
Şu anda Vds sunucumda , Google Drive da, Yandex Disk gibi çeşitli alanlarda bulunan dosyalarım var. Bütün arşivimi tek bir yerde toplamak istiyorum.
limitsiz hosting şeklinde bir sürü paket satan yer var. yarı yolda kalır mıyım çekincelerim var limitsiz kavramı hakkında.
Kullanıcı sözleşmesini okuyayım dedim,çoğunda sözleşme bile yok, olanlarında sözleşmesinde böyle bir engel yok.
Bir bulut scripti kurup kullanacağım. kişisel /ailesel bir bulut depo oluşturacağım.
Fatura kesen yerlerden bu hizmeti almak istiyorum.
Ona göre teklif verebilirseniz sevinirim.
kişisel depo/bulut için Hosting/VDS aranıyor
8
●770
- 24-01-2014, 15:52:28
- 24-01-2014, 16:23:35Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Merhaba Limitsiz Hosting Hizmetleri Web Sitesi Hizmetini Kapsar Sizin File Hosting e İhtiyacınız Var.
VPS Düşünceniz Varsa
https://www.r10.net/vps-hosting/11870...k-33-33tl.html
Konumuzu İnceleyebilirsiniz.
İyi Çalışmalar Dilerim. - 24-01-2014, 18:45:48mesaj gönderen arkadaşlara teşekkürler , fiyatları inceliyorum.
Bir de şöyle bir sorum olacaktı.
Dreamhostu hepiniz duymuşsunuzdur.
şu iki adresteki paketlerde sorun yaşar mıyım acaba.
http://www.dreamhost.com/servers/vps/
http://www.dreamhost.com/web-hosting/
Diğer hosting firmaları gibi dosya boyutları arttıkça , suspend mi olurum.
daha önce deneyimi olan var mı acaba. - 24-01-2014, 19:12:50merhabalar,Naytu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte bende o ibareyi görsem tamam diyeceğim. Türk firmalarına bakıyorum, limitsiz vadeden firmaların çoğunun sitesinde ya sözleşme yok ( olmayan sözleşmeyi okudum diye işaretliyoruz
) ya da sözleşmelerinde böyle bir ibare yok.
ama iş icraate gelince , bu yasaktı diyorlar
sözleşmede sadece web sitesi için limitsizdir diyor.
Tamam bende de zaten bir bulut script onu kuracağım. onun reklamını yapacağım. onu pazarlayacağım.
o da bir sitedir sonuçta
anlamadım ben bu işi
- 24-01-2014, 19:52:09Üyeliği durdurulduKonuda kişisel DEPO olarak arşivimi toplamak için diyosunuz mesajda ise site barındıracam dıyorsunuzuysal_rockci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizde anlamadık.
File host , FTP host , Sunucu , Fiziksel server vs kullanlarda share hosting ' e gecsinler ozaman sonucda onlarda site barındırıyor cihaz üzerinde hoplayan ziplayanı görmedık henüz
Daha önce kı konuşmamızda'da belirttim. bu arayışlar dişinda FTP veya FİLE hosting arayışına girmenız gerekir.
Dreamhost sorun yaşarmıyım demişsiniz yaşarsınız.
Dreamhost'de paylaşım , arşiv , yedekleme ve aynalama yasaktır. - 24-01-2014, 19:59:38Asıl amacım DEPO olarak kullanmak,FiberDC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama bir arkadaş mesajında Hostingimiz tamamen limitsiz , limitlendirme yapmadık ama Siz dosya deposu olarak kullanmak istediğiniz için olmaz , site barındırsaydınız olurdu gibi bir şey yazmış.
Bende onun cevabına istinaden öyle yazdım.
Bir bulut script kurup web sitesi üzerinden de işimi görebilirim sorun olmaz benim için.
çünkü illa web sitesi isteniyormuş limitsiz olması için
o sebeple yazdım.
Madem limit varsa limitsiz yazmayın , heveslendirmeyin insanı
10K hitli site barınmayacak sonuçta, CPU yüklenmesi de olmayacak.
sadece vaadedilen limitsiz web alanından faydalanmak istiyorum.
çok şey mi istiyorum
- 24-01-2014, 20:10:08Üyeliği durdurulduAcıkcası Limitisiz tabiri bir satış stratejisi dir.uysal_rockci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web sitenızın share hosting de geleceği konum aşağı yukarı belirlidir.
Disk yetersizliği problemınden önce CPU veya Kaynak yetersizliği sonuçu kullanıcı Sunucu arayışına giriyor.
Bunun için bir cok firma limitsiz disk ilanı verir ama kimse disk yetmedi şikayetçiyim diyen olmuyor farkındaysanız.
Ayrıca share hosting sunucularında yüzlerce web sitesi oldugu için bu sunucularda anlık cıkış , upload ve anlık işlem kısıtlamaları vardır.
Bu kısıtlamalar olmasa bu kadar site barındırmak mümkün olmayacak işin acıkcası.
Heleki bizim ülkemizde en iyisi olsun ama en ucuz olsun düşüncesi cok cok fazla olduğu için bu kısıtlamaları firma şüpesiz uygulamak zorunda kalıyor.
Sallamasyon rakamlarla örnek verirsek:
Yoksa düşünsene yıllık 15 tl hosting verilen sunucuya 100 tane site zor barındırırsın
Yıllık Sunucu Ücreti 2.500 TL desek Yıllık Kazanç 1.500 TL
Yıl sonunu bulmadan devir işlemlerini başlatır firma.
Sizin için şuanda minimum hizmet Sanal sunucu olmalı dıye düşünuyorum.
) ya da sözleşmelerinde böyle bir ibare yok.