Merhabalar,
Sitemiz üzerinden sipariş veren ilk 30 kişiye RoboStir yemek karıştırıcı bedava!
Robostir Yemek/Çorba karıştırıcı
Mutfakta yemek hazırlarken uzun süren yemek karıştırma işinden RoboStir ile kurtulabilirsiniz. Siz diğer işlerini yaparken Robostir apışmaz ve paslanmaz özelliği ile sizin yerinize karıştırma işlerini halleder.
- Tencere ve tavanızı her alanı kapsayacak şekilde karıştırır.
- RoboStir karıştırıcı 0 su geçirmez ve paslanmazdır.
- RoboStir karıştırıcı bulaşık makinesinde yıkanabilir.
- RoboStir bacakları slikon ayaklardan oluşmaktadır.
- RoboStir 572 derecelik sıcaklığa dayanabilir.
- Hiç bir zararlı yapısı bulunmamaktadır.
- Her kullanıcı en fazla 1 adet sipariş verebilir
- Kargo bedeli alıcıya ait olup Türkiye'nin her yerine 8 TL'dir
- Siteden yapacağınız 50 TL ve üzeri alış-verişinize kargo ücretsizdir. Bu alış-verişinize RoboStir ürününü ekleyebilirsiniz.
- Kargo ücretini siparişiniz esnasında havale yolu ile yada kredi kartıyla ödemeniz gerekmektedir.
Sipariş:
http://www.hizligonder.com/robostir-...ba-karistirici
Saygılarımla
Satış: İlk 30 kişiye RoboStir yemek/çorba karıştırıcı BEDAVA!
39
●2.098
- 23-01-2014, 16:57:06Konuyu açtığımda eklememişim hocam hemen ekledim ama o arada girdiniz demekAliFurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekledim konuya.
Saygılarımla - 23-01-2014, 17:57:08Hocam bende bir sorun gözükmüyor. Sepete ekle dedikten sonra sağ üst tarafta sepette gözükmüyor mu?_Furkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun varsa PM atar mısınız rica etsem? - 23-01-2014, 18:00:26Üyeliği durdurulduÜye Olduktan Sonra Ekleniyor Bende Simdi Denedim._Furkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-01-2014, 18:00:40utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam anasayfadan yeni ürünler kısmından ekleniyor fakat
http://www.hizligonder.com/robostir-...ba-karistirici
bu linkten eklenmiyor - 23-01-2014, 18:01:18Şimdi eklenebiliyor olması lazım. Bende her türlü ekleniyor ama niye öyle oldu sizde anlamadımEfecanDemireL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Şimdi denerseniz sevinirim