• 22-01-2014, 18:35:30
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Selamlar,

2 Ocak 2013 tarihinde kaydettiğim bir domainim var, bu domainin 2 Ocak 2014'te süresi doldu. Şu an 22 Ocak, yani aradan sadece 20 gün geçmesine rağmen domainimi recover yapmaya çalıştığımda ;

Internal Redemption Fee - .COM ücreti olarak benden 80 $ talep ediliyor. Domain statusunde (Expired - Recoverable) yazıyor. İşin garip tarafı 12 Aralık 2013'te süresi dolan domainim için de;

External Redemption Fee - .COM adı altında 80 $ talep ediliyor. Onun statusunde ise (Expired - Registry Redemption) yazıyor.

Benim bildiğim kadarıyla domain süresi dolduktan yaklaşık 1 ay içerisinde (On-Hold Status)domain kayıt bedeli karşılığı yenilebiliyor. Bu süre zarfı içerisinde domain uzatılmazsa işte o zaman Redemption sürecinin başlaması ve bu tutarı benden talep etmeleri gerekiyor. Yanlış mı biliyorum?

Acaba Godaddy'nin On-Hold Status süresi daha mı kısa, aydınlatabilir misiniz acaba.
  • 23-02-2014, 00:28:34
    Hocam ben de aynı durumdan muzdaribim ve cevabını bulabilmiş değilim. Domain süresi dolduktan 2 gün sonra uzattım ama hala Godaddy'nin kendi sitesine yönleniyor. Ne yapacağımı anlayamadım.

DÜZENLEME: Çerezleri temizleyince site çalıştı.