• 18-01-2014, 20:04:15
    Planlanan gönderiler daha az kişiye mi ulaşıyor? arkadaşlar ?
    Bundan 3 güne kadar böyle bir sorunum yoktu ama gönderiler çok az kişiye ulaşır hala geldi..

25 begeni var 50 kişi gördü diyor
    normal kendim paylaşım yaptım herhangi bir sorun yok.
  • 18-01-2014, 20:12:29
    bende kafayı taktım hergün degişkenlik gösteriyor, planlanlarda plansız olanlarda çok farklı görüntülenme ve etkileşimler görmeye başladım, bugun bir planlı gönderide 3 görüntülenme 3 begeni vardı, sanırım görünenler istatistiklerinde sorun var
  • 18-01-2014, 21:30:49
    Benim yaptığım plansız gönderilerin beğeni sayısı ulaşan kişilerden fazla görünüyor bazen (: Tabi birkaç saat geçtikten sonra düzeliyor..
  • 18-01-2014, 22:47:04
    facebook istatistiklerinde son bir kaç haftadır problem var, en azından ben yaşıyorum. dediğiniz gibi şu an sayfamın en üstünde planlanmış gönderileri duruyor ve görüntülenme sayısı "1"
  • 18-01-2014, 23:12:59
    Mark efendinin canı sıkıldıkca oynuyor sanırım
  • 23-01-2014, 17:09:24
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar, bildiğim kadarıyla ve kısaca bilgi vermeye çalışayım.

Facebook'un algoritma değişikliğinden sonra paylaşımlarınız takipçilerinizin max %30'una kadar gösteriliyor(bazı durumlarda istisnalar oluyor) Fakat genel itibari ile %30 un altında kalmakta. Facebook şunu diyor, ne kadar çok viral içerik o kadar çok gösterim. Yani paylaşımınızın aldığı beğeni, paylasım, yorum goruntuleme sayınıza etki ediyor. Bunun yanı sıra, paylaşım saati de en az virallik kadar etkilidir. Burada ki mantıkta sudur, istatistiklere gideceksiniz orada hayranların cevrım ıcı oldugu saatlerı tespıt edıp planlamanızı ona gore yapacaksınız.

Nacızane bıldıklerım bukadar.

Saygılarımla