• 15-01-2014, 09:18:46
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Site adresi: PM ile telefon numarası verilip, konuşmada uygun bulunursa paylaşılacak.
    Site için istenen fiyat: 45.000 TL
    Sitenin aylık getirisi: 3000-5000 TL arası
    Sitenin açılış tarihi: 2013-05-27
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Yemek Tarifleri
    Günlük hit sayısı: 25.000
    Alexa: 50k
    Ziyaretçi kaynağı: %95 Google, %5 sosyal medya (kullanıcılar paylaşım yapmaktadır)
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 / 0
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama yok, tüm içerikle satılık
    Hosting dahil midir: 1 hafta kadar idare edebilirim
    Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
    Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Yok
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Şunu altını çizerek belirtiyorum ki herkese PM yollamayacağım. Kimin ne satın alabilecek güçte olduğunu az çok öğrendim son 2-3 satıştan bu yana. Yok bana pm atmıyorsun yok bilmem ne diyenleri moderatör'e şikayet edip uzaklaştırılmasını talep edeceğim.

Itraderlerinde hiç site satın almamış arkadaşlar kesinlikle mesaj atmasın. 200-300 TL değerinde site satın alan arkadaşlar da pm istemesin.

Ne siz beni yorun ne de ben sizi. Birbirimizi üzmeyelim gider ayak.

Satış sebebim asker olacak olmamdır. Şubat ortalarında askerim.

Daha önce 3 site satışı yaptım. 2 si foruma üye diğeri şirkettir ve çok şükür hepsi memnun kaldı. Onun öncesi de var tabi ama bu kadarı yeterli.

son fiyatı ve gelir bilgilerini öğrenebilirmiyim site adresini istemiyorum uygun olursa telefonla size geri dönüş yapacağım,

site adresi isteyenleri anlamıyorum bu denli kazanç sağlıyan bir site zaten ilk 5 te veya 10 dadır onlarında kalitesi bellidir neyine bakıcaksınız ?
  • 15-01-2014, 09:42:10
    Üyeliği durduruldu
    lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    anahtar kelimeleri neden istiyorsunuz?
    Arkadaş marka site olduğunu iddia ediyor. Direk site adresi ile aramaların, siteye sağlanan organik hitteki sırasını görmek için.

İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Anladın sen..
  • 15-01-2014, 09:52:51
    Mubido & FatBotter
    BKR55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş marka site olduğunu iddia ediyor. Direk site adresi ile aramaların, siteye sağlanan organik hitteki sırasını görmek için.

İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Anladın sen..
    Anladım, anladım da site satıldıktan sonra verilir anahtar kelimeler, bilmiyorum hiç site alışverişi yaptınız mı. Kötü bir niyetim yoktu sorumda altında bir şey aramayın
  • 15-01-2014, 10:17:18
    Merhaba,

Sitenin tasarımını çok beğendim.
    Yapan arkadaşa ben de bir çalışma yaptırmak isterim.
    Özel değilse yapan arkadaşın bilgilerini PM atarsanız sevinirim.
    Umarım istediğiniz fiyata satarsınız.

İyi çalışmalar.
  • 15-01-2014, 12:16:01
    Siteyi satın almak istiyoruz Sakaryadayız nasıl görüşebiliriz . Pm gönderirmisiniz.
  • 15-01-2014, 12:28:25
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    hocam sitenin analytic bilgilerini alabilir miyim?
  • 15-01-2014, 12:39:42
    Üyeliği durduruldu
    lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anladım, anladım da site satıldıktan sonra verilir anahtar kelimeler, bilmiyorum hiç site alışverişi yaptınız mı. Kötü bir niyetim yoktu sorumda altında bir şey aramayın
    Sıradan bir site olsa dediğinizi kabul edebilirim ancak sitenin marka olduğu söyleniyor. Marka bir siteden de beklentiler bellidir. Satış öncesinde organik trafiğin ne kadarının site adresine geldiğini görme isteğim bence oldukça olağandır. Sitenin bütün anahtar kelimelerini istemedim. Sorunuz oldukça manidardı. Onun için tepki verdim.
  • 15-01-2014, 12:40:07
    Platin üye
    sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Site adresi, Son 3 aylık kazanç bilgisi, Kazanç kaynağı neresi, 3 aylık ortalama hit görselini PM ile alabilir miyim.
    Arada kaynadı sanırım. Pm alabilirsem sevinirim.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  • 15-01-2014, 12:48:04
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba,
    Son 6 aylık gelir bilgileri,
    Son 6 aylık hit bilgileri,
    Son 3 aylık top 5 anahtar kelime listesi,
    Son 3 aylık siteye direk girişleri gösteren istatistik,

Yukarıda ki bilgiler ile birlikte telefon numaranızı da PM ile gönderirseniz yarın gün içinde iletişime geçeceğim.