Tamamen özgün, DMOZ kayıtlı, kaliteli, günlük ortalama 40.000 tekil ziyaretçinin girdiği bir internet sitesinde belirli şartları kabul eden 10 kişiye subdomain oluşturulacaktır. Subdomainde kendi makalelerinizi yayınlayabilecek ve her ay düzenli olarak ödemelerinizi alabileceksiniz.
BU SİSTEMİN AVANTAJLARI NEDİR?
* Kaliteli bir internet sitesinden subdomaininize tüm sayfalardan link verilecek (anasayfa dahil, etiket sayfaları hariç). Doğal olarak günlük ziyaretçiniz olacak.
* Yazdığınız yazılardan gelir sağlayabileceksiniz. Adsense hesabı almanıza gerek kalmayacak.
* Yazdığınız yazılar site kalitesinden dolayı çok daha iyi sıralamalar alacak.
* Belli bir anahtar kelimede ilk sıraya gelmek için bu sistem tercih edilebilecek.
* Domain, hosting, yorumların kontrol edilip yayınlanması, site güvenliği, yedek alma vb. konulara zaman ayırmak zorunda kalmayacaksınız. Bunlar tarafımızdan gerçekleştirilecek.
* Kurallara uymanız şartıyla yazdıklarınızdan "ÖMÜR BOYU" gelir sağlayabileceksiniz.
* Site adsense gelirinin %50 'si tarafınıza ödenecek.
SON 5 KİŞİ DAHA KABUL EDİLECEK.
İLK SUBDOMAİNLER OLUŞTURULMAYA BAŞLANDI. SUBDOMAİNLERE 10 İÇERİK EKLENDİĞİNDE REKLAM YERLEŞİMLERİNİ YAPARAK SİTENİN TÜM SAYFALARINDAN KENDİSİNE LİNK VERİYORUZ.
KATILAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM.
500 Kelimelik bir yazı bize ne kadar kazandırır?
Eğer makaleyi yazıyor ve teslim edip parasını alıyorsanız size 5 TL kazandırır.
AMA
Bizim sistemimize dahil olup bu makaleyi yayınladığınızda aynı makaleden 1.000 TL kazanma imkanınız bile olabilir.
Subdomain Ne Kadar İyi Sıralama Alabilir?
Arkadaşlar ilk subdomainleri oluşturduk. Henüz 3. gününe giren bir subdomaine 10 tane konu girildi. Bir konunun aylık aranma hacmi 720. İlk index aldığında 8. sırada çıktı. İkinci gün 6. sıraya yükseldi. Ki bu sadece subdomainin kendi değeri sayılır. Anadomain henüz değerini subdomaine vermemiş. Bu gelecek için umut verici. Hatta bir seo çalışmamızı da siteye subdomain oluşturarak yapmayı düşünüyoruz.
Site adresi nedir?
Site adresi anlaşmaya yakın durumda verilecektir. Ancak dmoz kayıtlı, özgün, yazarları olan, güncel, Google'ın değer verdiği, ne yazılırsa yazılsın ziyaretçi çekilebilecek kaliteli bir internet sitesi olduğunu söyleyebilirim.
Bu sistem hiç denendi mi? Sonuçlar nasıl?
Subdomain olarak daha önce kendim denedim. Google'ın spam sayabileceği bir site bu sayede değer kazandı. Otomatik oluşturduğumuz bir site. Botla çektik verileri. Şuanda bu site günlük 15k ziyaretçi çekiyor (siteyi bir süre sonra başka bir ana domaine yönlendirdik).
Bir tane video subdomaini açtık. İlk gün 4.000 ziyaretçi soktuk subdomaine. Tabi resimli bir gösterim olunca ve özel bir güne denk gelince çok yararlı oldu. Sitede yanlış hatırlamıyorsam 100 video yoktu, özel gün geçti ve yönlendirme olmadan site 700-800 ziyaretçi hala çekiyordu. Sonra mhp'lilerin video kaset sıkandalı ortaya çıktı. o videoları kaldıralım derken tüm sayfarda aynı videoyu göstermişiz
Adsense için sorun oluşturmasın deyip kapattık subdomaini.Başka bir sitem üzerinde aynı şekilde bir bayanla anlaştım. Bayana sadece yol gösterdim. Şu alanlarda yazılar yazarsan kazanç sağlayabilirsin dedim. Kendisi siteye 65 konu ekledi. Şuanda günlük 1.5k ziyaretçisi var. Bana göre aynı yazıları bu sitede yayınlasaydık çok daha fazla ziyaretçi çekebilirdi. Ben direk olarak konuları söylememiş olmama rağmen bu ziyaretçi sayısına ulaştı kendisi. Aylık 50 tl kazanmaya başladı bile.
Site gelirlerimi görebilecek miyim?
Tabiki görebilirsiniz. Size team verip direk benim bilgisayarıma bağlanmanızı sağlayacağım. Adsense hesabını açıp size gelirinizi göstereceğim. Skype ekli olursanız hergün sorabilir, hergün cevap alabilirsiniz bu soruya.
Yazdıklarım Nasıl Değer Kazanacak?
Subdomain yeni olacağı için yazdıklarınız hemen değer kazanmaz. Ama bunun önüne geçmek için bir eklenti kodlayacağız. Eklenti sayesinde subdomainlerde yayınlanan son içerik anadomainin tüm sayfalarında görüntülenecek. Bu sayede hem konu daha hızlı index alır, hem daha iyi sıralama alır, hemde anadomain ziyaretçileri yazınızı okuyup yorumlayabilir.
Anadomain değeri de sitenize hemen yansımaz. Bunun için birkaç ay geçmesi gerekir. Ancak birkaç aylık dönemden sonra hem makale sıralamalarınız hem site değeriniz hemde ziyaretçi sayınız artarak devam eder.
İstediğim konuda makale yazabilir miyim?
Açıkcası yazamazsınız. Şiir, hikaye yazacağım derseniz bunu kabul edecek değilim. Belli alanlar belirlerseniz bende uygun görürsem yazmaya oradan başlayabilirsiniz. Tabi arada şunuda yayınlamak istiyorum dediğinizde konu dışı olsada yayınlayabilirsiniz. Tamamen katı değiliz bu konuda. İşi bilmeyenlere ben yol gösteririm. Hangi konulardan daha çok ziyaretçi çekilebilir, nelere dikkat etmeniz gerekir, hangi konuda yazarsanız daha çok ziyaretçi çekebilirsiniz gibi konularda yardımcı olup sizi yönlendirebilirim. Belli bir alana da yönelebilirsiniz. Örneğin: yemek tarifleri, moda-dekorasyon, sağlık, film, oyun, rüya tabirleri, android, teknoloji vb. Hatta direk konu ismi bile verebilirim size.
Siz bu sistemin tutacağına inanıyor musunuz?
Bana göre kesinlikle tutacaktır. İnanmasam zaten kalkışmam böyle bir işe. Normal makale başına para kazananların bu sistemle kat kat daha fazlasını kazanacaklarını düşünüyorum. Hatta bir süre sonra geçimini bu sistemle sağlayabilecek olanlar çıkacaktır. Zaten bir süre sonra subdomain oluşturanları ve onların kazanç durumunu paylaşacağım.
Bu işleri ne kadar biliyorsunuz?
Geçimini tamamen internetten sağlayan biriyim. Seo konularında çalışmalar yürüttüm. Tutturmadığım site ya da proje yok denecek kadar az. Neredeyse bu iş yapar dediğim her sistem başarılı oldu. Ziyaretçi nerden gelir, nasıl makale yazılır, ne yapılırsa sıralamalar daha iyi olur vb. konularda da fazlasıyla bilgi sahibiyim ve subdomain oluşturduğumuz kişilere de her türlü desteği sağlayacağım.
Siteme benden başkası yazı ekleyebilir mi?
Siteye sizin dışınızda arkadaşlarınızda yazı ekleyebilirler. Hatta site ziyaretçilerinizde üye olmadan sitenize makale ekleyebilecekler.
Siteden kazancım sadece adsense gelirinin yarısı mı olacak?
Bildiğiniz gibi en çok kazandıran reklam platformu adsense. Ancak farklı bir reklam platformu daha kullanmaya başlarsak bu gelirinde yarısı yine sizin olacak.
Hit Getirecek Konular Listesi
Sadece subdomain sahiplerinin görebileceği hit getirecek, rekabeti az bir konu listesi çıkartacağım. Eğer ne yazmayalım diye düşünürseniz bu konuları tercih edebilirsiniz. Sadece benim belirlediğim konularda yazılar yazmanız bile size yüksek gelir sağlayabilir.
Önemli Not
Bazı arkadaşlar bu işi tam olarak anlayamamışlar. Onun için sistemdeki süreci şöyle tarif edeyim size. Yeni bir subdomain açıyoruz, ilk makalelerinizi yayınlıyoruz. Makaleleriniz yavaş yavaş index almaya başlıyor. Siz bu arada sitenizi güncel tutuyorsunuz. 1 ay oldu sallıyorum 1000 makale eklediniz diyelim. Bu makalelerin Google'da tam olarak oturması en azından birkaç ay alır. Bu nedenle 1000 makale yazdım bir sonraki ay 500 tl kazanırım diye bir mantık yürütmeyin. Ama birkaç ay sonra sıralamalar yavaş yavaş oturur, ziyaretçi sayınızda katlanarak artmaya başlar. Böylece sizde kazanç elde etmeye başlarsınız. Sıralamalar oturduktan sonra site değeriniz düşmez artarak devam eder. Böylece gelirinizde artar. Ben eminimki sitesini güncel tutan, anlaştığımız sayıda içerik ekleyen, yönlendirmelerimi dikkate alan arkadaşlar bu işten çok yüksek kazançlar elde edeceklerdir. Zaten ilerleyen dönemlerde sistemde bu kişiler sayesinde kendini kanıtlayacaktır herkese. Eğer ücret karşılığı makale yazan biriyseniz, kesinlikle ve kesinlikle bu sisteme dahil olmalısınız. Çünkü bu sistem yazdıklarınızın kat ve kat fazlasını size kazandıracaktır.
erkan1453 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
ThE UGRT adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle