Bursa için hazırlanmış bir arama sitesi projesiyle yayın hayatına başlamış bulunuyoruz.
Veri girişlerini hızlandırmak için Bursalı R10 üyelerinin yardımına ihtiyacımız var, sisteme girilen her veriden 0,10TL- 0,20TL arası gelir elde edebileceksiniz.
Gerekli şartlar nelerdir?
-Bursalı olmak ve Bursa da yaşıyor olmak
-Başvuru sonrası 5 örnek içerik girmek
-Her ay için bir editöre sadece 5 kategoride giriş yapma hakkı verilecek Ör:Oteller, Cafe, Halı saha, Bowling salonu, hastane vb.
Ne Kadar Kazanacağım?
Minimum günlük ortalama 10 veri girişi yaptığınızda aylık 300 veri girişi ile en az 40TL gelir elde edebilirsiniz. Gelir modelinin en büyük farkı istediğiniz gün yada haftalarda veri girişi yapabilirsiniz zaman konusunda hiç bir zorunluluk yok. Sistemin bir diğer avantajı sürekli veriye ihtiyaç duyacağımızdan en azından 20.000 veri girişini hedefliyoruz bu rakkama ulaşana kadar sisteme bu şekilde devam edilecektir. Mahallenizdeki bakkala kadar gördüğünüz tüm esnafları bu sisteme kayıt edebileceksiniz.
100 veriye kadar veri başı 0,10TL
101 veriniz ve 500. veriye kadar 0,15TL
501. veri ve sonrası için 0,20TL kazanacaksınız.
Ödeme mi nasıl alacağım?
-100 veri girişini aştığınız andan itibaren istediğiniz her an ödeme talep edebilirsiniz. Ödemeleri eft, havale, mobil , fatura Ödemesi, elden ödeme yada vb. bir çok kanal ile talep edebilirsiniz. (Ödeme masrafı tarafınızdan düşülecektir)
Veri girişi nasıl olacak ?
Zorunlu alanlar
1-Başlık girilmesi Ör: isim restauran, xxx halı saha, vvv otel vb.
2-Kategori seçiminin yapılması
3-Telefon numarasının girilmesi
4-Harita üzerinden doğru konumun belirtilmesi ve Adres bilgisinin girilmesi (kolay konum ekleme konusunda anlatım yapılacak)
5-En az bir resim girilmesi
6-+İsteğe bağlı alanlardan en az 1 bilgi
İsteğe bağlı alanlar (Editöre + değer katan maddeler)
1-Cep telefonu numarası
2-Email adresi
3-Websitesi
4-Sosyal ağ linklerinin girilmesi
5-Kısa Açıklama girilmesi
6-Yeni resimlerin eklenmesi
7-Verilerin yorumlarla desteklenmesi (ilerleyen zamanlarda yorumlar içinde ödeme yapılacaktır.)
Editörlüğümü devam ettirme koşullarım nedir?
İlk kural sitenin kaliteli gelişmesini yardımcı olmanızı ve sitenin bir parçası olmanızı talep ediyoruz. Siteden elde edeceğiniz gelirin dışında siteyi sahiplenmenizi ve uzun yıllar birlikte çalışabileceğimiz bir ekibin çekirdek kadrosunun bu başlıkla oluşacağının farkındayız sizden de bu düşünceyle haraket etmenizi bekliyoruz.
Zorunlu alanlar dışında eğer ulaşabiliyorsanız isteğe bağlı alanlarıda doldurmanızı ve verilerinizi sürekli güncel tutmanızı rica ediyoruz.
Editörlük iptal sebepleri
-Birden fazla yanlış veri girişi
-Haritada birden fazla yanlış konumlama yapmak
-Kasıtlı olarak sorumlu olmadığı kategorilerde birden fazla veri girişi yapmak
Sonradan editörlükten vazgeçersem ödemem yanar mı?
100 veri barajını aştıktan sonraki kazandığınız tüm veri girişlerinin hakları tarafınıza ödenecektir.
Tekrar editörlük talep eder ve kabul edilirseniz veri giriş sayınız 0 dan başlayacaktır.
İletişim
www.Bursadaara.com
http://www.bursadaara.com/iletisim/
bursadaara@gmail.com yada R10 mesaj yöntemiyle iletişime geçebilirsiniz.
merak edilen yada anlaşılmayan noktaları belirtirseniz cevaplamaya çalışır konu içindeki gerekli düzenlemeleri yaparım.
İlginiz için şimdiden teşekkürler. Kamil Ö.
Bursa için arama sitesi - sürekli gelir şansı
4
●149
- 16-01-2014, 00:36:49Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Güzel çalışma olmuş..Bir Bursalı olarak imrendim doğrusu

Umarım projenizde çok başarılı olursunuz.Zamanım uygun olsa bu projede yer almayı çok isterdim.ancak vakit bulduğum ilk zamanda ben de destek olmaya çalışırım inşallah.Hayırlı çalışmalar,Allah utandırmasın... - 19-01-2014, 22:05:33İyi dilekleriniz için çok teşekkürler şuan tek başıma yürütüyorum. Fikren ve iş planı olarak projem hazır, artık uygulama aşamasına geldim ve ilk konum (hedefim) belli bir veri girişini yakalamak bunun içinde ufakta olsa bursalı gençlere özellikle öğrenci arkadaşlara siteye katkıları karşılığında ufakda olsa bir ücret ödeme fikriyle yola başladım.
Zaman konusunda benimde çok sıkıntım var ama bu sitede bizle birlikte olmanı çok isterim. Amacımız bursaya özel farklı bir site oluşturmak ve en büyük yerel arama motorunu hazırlamak.
Teklifimi tekrar düşünmeni isterim. Siteye 10 günde bir de girsen siteye değer katacağından emin olabilirsin. - 19-01-2014, 22:58:11Hocam dediğim gibi zamanım uygun olduğunda ancak katılabilirim...İnanın çok yoğunum...Okul,kurslar,dönem sonu şimdi bir de...ayrıca sitelerim ile de ilgileniyorum. e bir de yeni bir timsah gelecek yakında dünyaya inşallah
derken pek vaktim yok anlayacağın...İlk fırsatta dönüş yapmak üzere Kolaylıklar gelsin,yolunuz açık olsun...
- 19-01-2014, 23:47:05İlk arkadaşımız aramıza katıldı...
Ondan gelen soruları ve verdiğim cevapları paylaşmaya çalışacağım
peki istediğim yerleri ekleyebilir miyim illa belirli bir ilçeyi mi girmem gerekiyor?
Hayır, Bursa sınırları içindeki tüm ilçe ve mahallere ait veriler girebilirsin, şuanda bu konudaki tek kuralımız belli kategorilerde veri girmek örnek şuan camiilerin girilmesini istemiyoruz. Ama tüm yeme içme mekanlarını paylaşabilirsiniz.
hergün düzenli olarak mı girmem gerekiyor?
Böyle bir zorunlulukta yok, istediğiniz her an siteye veri girebilirsiniz. 10 Gün siteye girmediğiniz taktirde bile üyeliğiniz devam edecek biriktirdiğiniz para-puanlar sistemde kayıtlı kalacaktır.
Şu anlık ücretler son fiyat mı?
Evet, Şuan sitemizde herhangi bir reklam ve gelir olmadığı için;
100 veriye kadar veri başı 0,10TL
101 veriniz ve 500. veriye kadar 0,15TL
501. veri ve sonrası için 0,20TL değerleri geçerlidir.
belli bir trafiğe ulaşıldığında reklam ve gelir modellemesi yapılacak ve veri ödeme tutar karşılığı günden güne artacak ve editör olmak şuan ki kadar kolay olmayacaktır. 1 mekan girişinin 1Tl olacağı günleride göreceğiz.
Sizlerinde konuyla ilgili merak ettikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışayım.