• 12-01-2014, 22:35:17
    MrKydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar Merhaba, 3 ayrı web sayfasını komple satmak istiyorum. Ayrı ayrı fiyat verecek arkadaşlara da geri dönüş yapılacaktır. Siteler Aynı IP'e sahiptirler ve özel IP dir. Netinternet üzerinde barındırılıyorlar.

Adsense Gelirli olmasına rağmen neden satıyorsunuz?

- ilk site adsense gelirlidir, satma sebebim ise artık başka projelerde yer aldığım için siteyle ilgilenmememdir. Yaklaşık 5 ay gibi bir süredir bir oyun dahi eklemedim. Fakat açıldığı günden beri 1288 oyun tamamen özgün açıklamalar ile girilmiştir. Bizzat o 1288 oyunu tek tek oynayıp açıklamalarını girdim. Bi süre bot kullandım, ama o zamanlar bile açıklama ve etiketlerden ödün vermeden tamamen özgün girdim. Zamanında 2 ayda bir 100 dolar veriyordu. Ama ilgisizlikten şu anda ayda 10-15 TL gibi bir geliri var, günceller ve iyi reklam yaparsanız kendisine gelecektir. Uzun bir süre "oyun dünyası" kelimesinde birinci sırada yer almıştı. Fakat dediğim gibi yine ilgisizlikten bu sıralamayı kaybettim. Kısacası sorunun cevabına gelecek olursak, acil para ihtiyacım ve başka projelerde olduğum için ilgisizliğimden öleceğine bana bir getirisi olsun diye satıyorum.

Sitenin adı: pm
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash oyun
    Günlük hit sayısı, kaynak link: 170-200 kişi kadar (ilgilendiğim zamanlar dahil tüm zamanların ziyaretçi potansiyelini pm atabilirim)
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yıl 7 ay , PR1
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ve Tema
    Hosting dahil midir: Evet
    Sitenin aylık getirisi: 10-15 TL (açıldığı günden şu ana kadar verdiği parayı pm atabilirim)
    Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
    Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Ödeme şekilleri: Misli.com, İş Bankası

- ikinci site yeni bir sitedir. Flash oyun,friv içeriklidir. 6 aylık bir ömrü var. yeni açmıştım ve hiç ilgilenmedim bir hevesle açıldı. 1000 adet oyun mevcut. en çok aranan etiketler için plugin kullanılmıştı.

Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash oyun, friv
    Günlük hit sayısı, kaynak link: yok (60-70 kişi)
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 yıl 6 ay , PR0
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ve Tema
    Sitenin aylık getirisi: Yok
    Hiç SEO çalışması yapıldı mı: Hayır

- Üçüncü site bir film sitesi, 1 yıl 2 aylık bir ömrü var. PR0. Sadece Game of Thrones yayınlandığı günlerde bile 1k ziyaretçiye ulaşıyordu. Daha fazla ismini eskitip gelir elde etmeyi planlıyordum ama kısmet değilmiş.

Kategori, sitenin içeriği nedir: Film
    Günlük hit sayısı, kaynak link: 200 kişi civarı.
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl 2 ay , PR0
    Sitenin aylık getirisi: Yok (hiç gelir elde etmek için bi çalışma yapmadım, reklam falan eklenmedi ya da link alımı yapılmadı)
    Hiç SEO çalışması yapıldı mı: Hayır

İsteyen arkadaşlara Teamviewer ile bağlanıp kendi elleriyle kontrol etme imkanı var. Ayrıyeten adsense gelirli olan sitenin bir adet subdomain sitesi de mevcut. Herhangi bir geliri yok, ziyaretçi sayısı yok denecek kadar az, bir hevesle açılıp kenara konmuştu. Bu üç site için toplam 1100 TL. Şu zamana kadarki emek, potansiyel, özgün içerik domain vs. herşey için uygundur diye düşünüyorum. Ayrıyeten gelirli site ve Özel IP durumu var. Sadece isimleri isteyen arkadaşlar pm isteğinde bulunur, parantez içindeki ayrıntıları isteyen arkadaşlarda bunları pmde belirtirse sevinirim. Sadece 1 site için teklif isteyenler site sırasını belirtip pm isteğinde bulunabilirler.

PM gönderme hakkım saklı falan değildir. 1 kişi 10 defa pm istese 10 defa pm atarım.
    Özellikle ilk oyun sitesiyle alakalı olarak yazdıkların ne kadar ilgilendiğinizi zaten belli ediyor bununla ilgili olarak kafanızdaki fiyatı öğrenmek isterim. Çünkü bugün bir akrabanın 3 yaşındaki çocuğun bile oyun sitelerine olan merakını ve ilgisini görmem beni oyun sitesine yönlendirdi. Eğer mümkünse iki adet oyun siteniz ile alakalı fiyatları öğrenebilirsem memnun olurum.

saygılarımla
  • 12-01-2014, 23:01:22
    oyun sitelerini detaylı pm alabilir miyim
  • 13-01-2014, 00:11:12
    oyun sitlerini suanki hit goruntusuyle pm
  • 13-01-2014, 13:08:56
    muratback adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Özellikle ilk oyun sitesiyle alakalı olarak yazdıkların ne kadar ilgilendiğinizi zaten belli ediyor bununla ilgili olarak kafanızdaki fiyatı öğrenmek isterim. Çünkü bugün bir akrabanın 3 yaşındaki çocuğun bile oyun sitelerine olan merakını ve ilgisini görmem beni oyun sitesine yönlendirdi. Eğer mümkünse iki adet oyun siteniz ile alakalı fiyatları öğrenebilirsem memnun olurum.

saygılarımla
    pm gönderildi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:08:07 -->-> Daha önceki mesaj 13:06:20 --

XEJDER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    oyun sitelerini detaylı pm alabilir miyim
    pm gönderildi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:08:56 -->-> Daha önceki mesaj 13:08:07 --

aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    oyun sitlerini suanki hit goruntusuyle pm
    pm gönderildi
  • 16-01-2014, 12:26:59
    Günceldir, birileri fiyat versin vermek istiyorum artık, her geçen gün yatmaya devam ediyor siteler. İnsanlar ne istiyor anlamadım ki bedavaya mı vereyim siteleri
  • 16-01-2014, 19:07:51
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    1.site ve 3.site pm alabilirmiyim
  • 16-01-2014, 23:45:56
    Pm alabirmiyim
  • 17-01-2014, 14:03:09
    wantheads adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1.site ve 3.site pm alabilirmiyim
    pm gönderildi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:03:09 -->-> Daha önceki mesaj 14:02:04 --

ssengor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Pm alabirmiyim
    pm gönderildi
  • 25-01-2014, 13:04:57
    günceldir