Yaklaşık olarak 4 senedir yaptığım bir meslektir uploader olarak. Halen Türkiye'nin en büyük online film sitesin'de çalışmaktayım.
Film kaliteleri 480p - 720p 1080p Upload etmiyorum zira böyle bir altyapı yok hiç bir upload sitelerinde.
filmleri Tek part + 4 yada 5 part şekilde uzunluğuna göre sunarım.
Sunucu ve premium hesapları çalışacağım sitelerin karşılaması gerekir. Ayrıca sadece 2 site ile çalışacağım daha fazla değil maalesef. İşlerin aksamaması nedeni ile. Editörlük yapmıyorum sadece filmlerini upload ederim güncel hit çekecek filmler olacağına hiç şüpheniz olmasın zaten aktif olarak referansım mevcut. Çalışacağım siteler zaten beni tanıyacaklardır. Film siteleri benim upload larım ile doludur
Tamamen sıfırdan oluşturulmuş, şifresi ve mail adresi size ait hesaplara upload işlemini yapıyorum. Upload yaptığım tüm filmlerde herhangi bir reklam bulunmamaktadır. Tüm filmlerde istediğiniz dakikalarda istediğiniz site reklamınızı gömebiliyorum. 1. dakika 30. dakika 90. dakika gibi sürelerde reklamınız filmlerde görünür.
Şunuda belirteyim ücretim diğer uploader'lere göre yüksek gibi görünebilir belki ancak karşılığını hit olarak kesinlikle alacaksınız. Siteniz güncel filmler ile hit ve değer kazanacak. Kaliteli filmleri asla pas geçmem, gece 3-4 fark etmez hazırlar sitenize sunarım. Altyazılı - Türkçe hiç sorun değil. Tüm film takipleri bana ayittir.
Mod arkadaşlar konuyu kilitleyebilirse memnun olurum. Şu kişiler şu fiyata iş yapıyor ücretiniz yüksek vs.. tarzı yorumlardan yoruldum benim yaptığım iş ortada bu işte verilebilecek en iyi en sağlam referansa sahibim. İş alımı durmuştur lütfen konuya dahi yazmadan bana mesaj göndermeyiniz. Ayrıca kesinlikle toplu upload yapmıyorum bu tarih itibari ile 3.5 yıldır çalıştığım site haricinde başka hiçbir site ile çalışmayacağım.
Toplu film uploadları yapmıyorum lütfen bu konularda pm ö.m atmayınız. Çalıştığım site referansını almak için de aynı şekilde.