edit: ayrıca Günün Önerilen Filmi bilgileri resmin üzerine kaymış sanırım. ve anasayfada session tanımıyor galiba giriş yapıyorum fakat giriş yapılmamış gözüküyor.
Tavsiye Robotunu çalıştırabilmeniz için giriş yapmış olmanız lazım.
File Cache vardı, kaldırıldı ve Günün Önerilen Filmi öyle tasarlanmış (:
Merhabalar,
Mobil oldugum icin soyle bir baktim güzele benziyor eve geçince filmlere bakarım ayrica mobil icin bir tema yada player yaptirmayi yada android uygulama yaptirmayi dusunebilirsiniz.
Basarilar dilerim...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belirli bir süre sonra reklamlardan gelen para ile böyle birşey yapılabilir
Buz Devri
Buz Devri 2: Erime Başlıyor
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
Kayıp Balık Nemo
Yürüyen Şato
Vol-i - Wall-E
Sevimli Canavarlar
İyi güzel düşünmüşsünüz ancak, emeğinize yazık olur gördüğüm kadarıyla filmleri Google Drive'a atıyorsunuz sitenizin altyazısını gömmeden softsub ile yüklüyorsunuz. Sizden filmleri (ç)alan çok olur sizinde hiçbir işinize yaramaz bu. Ayrıca google'da bu Drive özelliğini ince eleyip sık dokuyor hesaplarınız bir bir iptal edilebilir bilginize.
İyi güzel düşünmüşsünüz ancak, emeğinize yazık olur gördüğüm kadarıyla filmleri Google Drive'a atıyorsunuz sitenizin altyazısını gömmeden softsub ile yüklüyorsunuz. Sizden filmleri (ç)alan çok olur sizinde hiçbir işinize yaramaz bu. Ayrıca google'da bu Drive özelliğini ince eleyip sık dokuyor hesaplarınız bir bir iptal edilebilir bilginize.
Tam bunu diyecektim. Google servislerinden illegale bulaşmamak lazım fark ettiği an tüm videoları tek kalemde silecektir. Bunun dışında sizin yükselmenizi istemeyen şahıslarda report edebilir.