• 13-01-2014, 17:13:10
    merhaba arkadaşlar,
    ne zamandan beri uğraşmama rağmen adsense hesabı alamadım.
    büyük ihtimalle başvururken ben yanlış yapıyorum.mutlaka almanın bir tekniği vardır.

bu konuda bana kim yardım edebilir. denemediğim yöntem kalmadı.
    yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  • 13-01-2014, 17:18:44
    Kaliteli ve adsense temelli gelir için açılmamış her site kabul edilir.
    Sitenize dışarıdan gözle bakarak düzenlemeler yaparsanız siteniz, uzun vadeli geliriniz açısından daha faydalı olacaktır.

nacizane tavsiyem hesabı açtırıp ödeme alamadan kapanan / beklentiye girdikten sonra daha çok üzülenlerden olmak istemiyorsanız işin temeli yukarıda bahsettiğim yoldan geçmekte.

Ha benim projem bu şekilde diyorsanız özel mesajla ulaşın ben yardımcı olmaya çalışayım.
  • 13-01-2014, 17:21:24
    Vovi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kaliteli ve adsense temelli gelir için açılmamış her site kabul edilir.
    Sitenize dışarıdan gözle bakarak düzenlemeler yaparsanız siteniz, uzun vadeli geliriniz açısından daha faydalı olacaktır.

nacizane tavsiyem hesabı açtırıp ödeme alamadan kapanan / beklentiye girdikten sonra daha çok üzülenlerden olmak istemiyorsanız işin temeli yukarıda bahsettiğim yoldan geçmekte.

Ha benim projem bu şekilde diyorsanız özel mesajla ulaşın ben yardımcı olmaya çalışayım.
    hocam özel mesajla başvuru yaptığım sitelerimi yolluyorum.
    bir de siz bakın. hiç birinde adsense politikalarına aykırı bir içerik yok.
    üstelik kategorileri ve hatta bir tane scripti kendim yazdım. o derece özgün yani
  • 13-01-2014, 17:23:54
    KaizenGGG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam özel mesajla başvuru yaptığım sitelerimi yolluyorum.
    bir de siz bakın. hiç birinde adsense politikalarına aykırı bir içerik yok.
    üstelik kategorileri ve hatta bir tane scripti kendim yazdım. o derece özgün yani
    Adsense nasıl onay veriyor çözebilmiş değilim. Boştaki bir sitem ile başvuru yaptım 1 ay sonra reddedildi. Yine aynı siteyle hiç bir ekleme düzenleme değiştirme yapmadan başvurdum 1 hafta sonra reddedildi. Tekrar başvurdum 3. gün onaylandı. Şansı zorlamak gerekiyor sanırım.
  • 13-01-2014, 17:25:52
    PsdBul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adsense nasıl onay veriyor çözebilmiş değilim. Boştaki bir sitem ile başvuru yaptım 1 ay sonra reddedildi. Yine aynı siteyle hiç bir ekleme düzenleme değiştirme yapmadan başvurdum 1 hafta sonra reddedildi. Tekrar başvurdum 3. gün onaylandı. Şansı zorlamak gerekiyor sanırım.
    hocam aylardan beri başvuruyorum. her 3 günde bir başvuruyorum. Yok yine yok. bir türlü onaylanmadı. farklı farklı siteler ile başvuruyorum yine aynı sonuç.
    bıktım açıkcası başvura başvura.