arkadaşlar birkaç gün önce açtığım sitenin indexlenmesinde bir problem var herhalde ilk defa karşılaşıyorum bu durumda, detaylar aşağıdaki resimde mevcut;
http://yuukle.com/images/adsfghjk.jpg
indexte sadece sitenin adı var info'sundada aynı şekilde, ama altında ne bir açıklaması yazıyor ne de diğer sayfaların indexleri mevcut
bu bir sorunmudur yoksa birkaç güne otururmu? bu durumla ilk defa karşılaştığım için anlayamadım
Yeni Sitemin Google indexlerinde çok garip bir sorun var
4
●254
- 09-01-2014, 16:24:57
- 09-01-2014, 16:37:19Öncellikle %100 net bir bilgim var diyemem ama içini rahatlatma manasında bir şeyler yazmak istedim. Bende aynı tarzda şeylerle karşılaşmıştım yalnız belirli bir süre sonra düzeliyor. Bunuda Google botların ilk site linkini indexlediği düşüncesi kanısına vararak sonuçlandırdım.WebServisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa süre içinde düzgün index alacaksındır. Burda sorun olacak bir nokta yok gibi geldi bana. Bekleyelim bakalım ne olacak
- 09-01-2014, 16:48:06inşallah alır index hocam sağolasın bilgiler için bekleyelim bakalım biraz dahaEmreCagiran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-01-2014, 17:02:39Bende karşılaştım dediğinle bir kere sıkıntı olmayacaktır bence. 1-2 güne alır gibi için rahat olsun.WebServisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-01-2014, 17:07:05