Merhaba arkadaşlar,
2008'den beri bizde fakat hiç kullanmadığımız .com.tr bir domain'i proje olarak bu hafta açacaktık ki bir takım sorunlar oldu. Tescil başvurumuzu yapmıştık fakat süreç takip edilmediği ve kesin onaylanır diye bakıyorduk başvuru red edilmiş. Bu süreçte başka bir şirket domaine itiraz edip kendisi patent başvurusu yapmış. Tekrar başvuru yapmamız halinde öncelik itiraz eden şirkete veriliyor. Bilirsiniz ki büyük ihtimalle başvuruları onaylanır. Aktif olarak kullanmadığımız için kurul inisiyatif kullanmamış ve Patent Enstitusu marka tescili uygun bulmus ve itiraz olur diye 3 ay askıda tutuyormus su anda .
Bu domain bizim için çok önemli, dediğim gibi proje yapacaktık paralar harcadık. Geri almamız için ne yapmamız gerekiyor? Emeklerimiz boşa gitmesin.
Nic.TR Domain Problemi (YARDIM)
8
●591
- 14-01-2014, 15:38:14Üyeliği durduruldu
- 14-01-2014, 16:50:32olay sanırım şu şekildeAlıntı
başka birisi ab-c yi marka korumasına alıyor
veya işlemlerine başlıyorlar alan adını da alacaklar
ama ab-c.com.tr alınmış
inceliyorlar marka tescil kaydı ile alınmış
ancak marka tescil edilmemiş o zaman biz alalım
görüşüm nic.tr yönetimi dışından gelen ileti ise dikkate almayın. - 14-01-2014, 17:25:40Üyeliği durdurulduibraz ettikleri hak şirket isimleriyle alakasız, adamların 16 tane itiraz askısında domainleri var. ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. marka tescilimizi almamız mümkün mü tekrar başvuru yapıp? mail nic'ten geldi.eXenenKin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-01-2014, 21:04:37Üyeliği durdurulduPM atın, yardımcı olayım.OpenSource adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-01-2014, 17:28:12Üyeliği durdurulduİlk yazıyı güncelledim, yardımcı olacak arkadaşlar lütfen ulaşsınlar.
- 16-01-2014, 17:38:15Üyeliği durdurulduO durumda son 2 yıla bakıyorlar. Aktif olarak kullanmışsan artık kendince bir marka olduğu kanaatinden dolayı tescil belgesi istemeyebiliyorlar. Bu tamamen kurulun inisiyatifine kalmış bir durum.olcaytd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-01-2014, 00:40:19http://online.tpe.gov.tr/trademark/s...MSearchServlet markanızı sorgulayınca dosya durumu bölümünde tam olarak ne yazıyor.
- 18-01-2014, 17:52:41Üyeliği durdurulduPM ile gönderdim._ArAnAnAdAm_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle