• 07-01-2014, 16:35:23
    Vodefonedan adıma 9 adet hat çıkarılmış haberim olmadan biri ile de birilerinden para istenmiş polisiz para gönderin falan diye. Ne yapabilirim ?
  • 07-01-2014, 16:41:33
    Üyeliği durduruldu
    Vodafone bir dilekçe yaz noter onaylı gönder.
    Dilekçende benim adıma açılan şu numaralı hatların benim tarafımdan açılmadığını. Bu açılan hatlar hakkında yasal yükümlülük kabul etmediğini beyan et. Bir dilekçe yazan kişiye danışarak daha güzel bir dilekçe yazdır gönder. İleride mahkemeye verirlerse noter onaylı dilekçe seni kurtarır.
  • 07-01-2014, 16:42:46
    o hatların hangi bayisinden açılmış öğren
  • 07-01-2014, 16:44:30
    dolandırıcılık işinden dolayı öğrendim zaten bende. o konuda hakkımda açılan bir dava var. adıma hat çıkarıldığını daha önce savcılığa verdiğim ve o tarihte davası geçen yerde olmadığımı ispatladığım için açılan davadan dolayı sorun çıkmadı.. Ben Vodafone a dava açabilirmiyim bununla ilgili imzam olmadan hat açtı diye ? (Konu sahibi ben değilim bir arkadaşım onun yazısını kopyalıyorum)
  • 07-01-2014, 16:50:18
    Üyeliği durduruldu
    vodafone açamaz. Hatları açan bayiye açar, bizim mahkemelerimiz artık kaç sene mahkeme peşinde koşturur onu bilmem sonunda hiç bir şey olamayabilir de. Benim fazla güvenim kalmadı mahkemelere. Adaleti artık kukla gibi yönlendiriyorlar.
  • 07-01-2014, 17:02:54
    Islak imza'nız Ve Kimlik Fotokopisi Olmadan Hat Açılamıyor Heralde. Dava Açabilirsiniz Ama Ne Kadar Sürer Yada Sonuç Ne Olur Bilinmez.
  • 09-01-2014, 23:49:50
    Merhaba,

adınıza işlem yapılmış ve özel evrakta sahtecilik suçu işlenmiş. O bayiyi ve Vodafonu dava edebilirsiniz. Maddi manevi de zararınızı tazmin edebilirsiniz.

Sevgilerle.