• 13-01-2014, 20:50:01
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba;

Bir domaini uzun süredir takip ediyordum. @EgemenPolat nickli arkadaşta olduğunu biliyordum. Daha önce de satış konusu açmıştı fakat maddi durumum elvermediği için alamamıştım o zaman o domaini.

Benim için değerli bir domaindir.

Sayın EgemenPolat domaini uzatmıyordu. Domainin 9. ayda süresi doldu ve düşme periyoduna girdi. Bugüne kadar düşmedi. Düşerse yazık olacağını düşündüm. Sonra bir özel mesaj gönderdim ve projemin olduğunu, daha önceden de benzer proje yaptığımı, yeni bir firma kurduğumuzu, firmamız adına projeyi yeniden o isim ile hayata geçireceğimizi anlattım.

Firmayı yeni kurduğumuz için çok fazla giderimiz olmuştu. Bu duruma istinaden domaine çok ücret ödeyemeyeceğimizi anlattım

Önceden bir samimiyetimiz olmadığından çekinerek sordum fakat çok güzel bir yanıt aldım. Alan adını tarafımıza gönderdi hiçbir ücret talep etmeden.

Bu anlayışı, iyi niyeti ve bize güveni için EgemenPolat 'a çok teşekkür ediyoruz.

Projemizin altında isminin yazmasını istedi. Dileriz ki uzun ömürlü bir proje olur ve ismi projenin altında yazılı kalır...
  • 14-01-2014, 04:31:08
    ÇGH Diyorum..

Çok güzel Hareketler bunlar..