Merhaba arkadaşlar,
İngilizce içerikli bir site için bir yurt dışı firmasından sadece WordPress kuracağım bir hosting arıyorum. Hangi firmayı tavsiye edersiniz ve bunun için yıllık ne kadar ödemem gerekli? Günde yaklaşık 100-1000 arası ziyaretçi olacağını da göz önünde bulundurursak.
Godaddy'ye vs. baktım, ama yıılık 60 dolara denk geliyor (yanında alan adı hediyesi de var). Benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir WP hostingi TR'de de bu fiyatlara bulabiliyorum. Sanki biraz pahalı gibi geldi bu açıdan. Başka bildiğiniz, tavsiye edeceğiniz firmalar ya da kampanyalar var mıdır?
Teşekkürler şimdiden...
Güvenilir bir yabancı firmadan kaliteli, ama ucuz WP hosting arıyorum
10
●3.244
- 12-01-2014, 00:01:25Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.o zaman tr'den alın, tek farkı tr'deki firmalarda addon domain olmaması (genellikle) ve bandwidth miktarının daha az olması.Alıntı
https://www.r10.net/yabanci-hosting-f...firmalari.html
buradaki indirim kodlarını kullanırsanız ortalama 20-40 dolar aralığında ve sorun çıkartmayan firmalardan alabilirsiniz. - 12-01-2014, 00:16:30Yabancı firma arayışınız içeriğiniz ise bu konuda size yardımcı olmaya çalışabilirim
- 12-01-2014, 19:46:31Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Hostgator tabi ki...
Çok ucuz olması sizin başınızı ağrıtabilir.
Ancak "newseasons" kuponu ile %25 indirimle hostgator'dan alabilirsiniz.
VEYA ilk ay bir deneyeyim diyorsan "1month1cent" kuponu ile ilk ay $0.01 ödeyerek hostunu alabilirsin...