• 12-01-2014, 12:51:50

Mutlu müşteri yorumları

CacTuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tasarım bakımına yeteneğini gördüğüm iyi bir arkadaşımdır ilker. Çalışmanızı tavsiye ederim. İşinin hakkını vereceğinden şüpheniz olmasın.
    Silvers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş çok kaliteli bir iş çıkarttı.
    marcopolo58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    48 Adet banner yaptırıldı.

Gün içerisinde teslim etti.
    mytr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 Adet logo yaptırıldı tasarımlar gerçekten profesyonel.
    aliyk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadas 2 gununu bana verdi diyebilirim surekli iletisim halindeydi işinin basindaydi ilk girdigimde konuya inanasim gelmedi bu fiyata bu kadar hizmet almak hayal gibi biseydi konuda yazdiklarini eksiksiz yapti ayrica konuda olmayan bir kac istegim ve sitedeki hatalarida kendisi duzeltti sagolsun . Kesinlikle tavsiye ediyorum arkadasin hizmetlerini. tekrardan calismak uzere cok memnun oldum tanistigimada
    maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo ve r10 afiş çalışması yaptırıldı. Hem çok anlayışlı hem de çok yetenekli olan bu arkadaşla mutlaka çalışmanızı tavsiye ederim. Yakın zamanda adını fazlasıyla duyarsınız zaten forumda...

İlker beye ilgisi ve destekleri için ayrıca teşekkür ederim...

Devamlı çalışacağımız kişilerden biri olacak gibi gözüküyor.
    mytr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    r10 afiş işi verildi kendisine gerçekten çok başarılı iş çıkarttı teşekkürlerimi sunuyorum.
    cerezos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten işini profesyonel olarak yapıyor. Hem hızlı hem kaliteli. Bir çok konuda iş yapmayı umuyorum.
    hypnosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo ve 4 adet banner yaptı. Aldığı ücretin fazlasını bile hak ediyor. Ellerine sağlık, teşekkürler.
    sosyopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş işinin ehli ve son derece alakalı. güzel ve uygun hizmetinden dolayı teşekkür ederiyorum kendisine.
    Dr_cengiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tasarımdan daha çok dikkatimi çeken beyefendinin göstermiş olduğu olgunluktur. Müşteriye bu kadar kibar bu kadar anlayışla yaklaşan birini daha önce hiç görmedim. Göstermiş olduğu ilgi ve alaka için herkesin önünde özellikle teşekkürlerimi sunarım. Herkes iş yapabilir ama herkes beyefendi gibi kibarlık, olgunluk sergileyemez.

Tasarım konusu için ise tecrübesi, tasarıma baktığı bakış açısı harikulade. Kendisine MAKİNE Tasarım ve İmalat için kartvizit tasarım siparişi verdim gerçekten kaliteli bir tasarım çıkacağına o kadar çok inanıyorum ki ilk defa verdiğim işin sonucunu gönül rahatlığı ile bekliyorum.

Yapılan işten daha da önemli olan karşı tarafa gösterilen saygıdır. Saygı ve işine olan sevgisi görülmeye değer.
    Rama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kendisi ile cok iyi anlastik, Profesyonel ve güvenilir arkadasdir herseyime yardimci oldu.. tekrar calismak dilegi ile
    Kerimuygun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Muhteşem derecede kaliteli kişiliğinin yansıması grafik ve tasarımlarına entegre. Seninle çalışmak zevkti
    Noktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşın çalışmaları gerçekten güzel basit bi yazı yazıp bi iki efekt ekleyip logo diye sunmuyor gerçek anlamda logo yapıyor
    Dr_cengiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İşe nasıl efendilikle başladıysak öyle de sonlandırdık.

Bu kadar cuzi bir rakama profesyonel şekilde tasarım yapması harikulade birşey.

Açık söylemek gerekirse bu kadar profesyonel çalışmayı çıkarmasını bırakın bir iki istekten sonra "Kardeşim verdiğin para bu daha ne istiyorsun" der diye bekledim ne kadar üstüne gittiysem hep aynı efendiliği sergiledi.

Biz beyefendi ile sadece bir iş yapmadık onunla bir dostluk kazandık. Artık ne zaman nasıl bir tasarımım olsa ilk geleceğim yer burasıdır.

Beyefendiye kefilim bir sorun olursa bana gelebilirsiniz.
    XaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 Adet Logo Yapıldı.
    2 Adet İndex Yaptırıldı.

Tertemiz İş Oldu Ellerine Saglık ilker.

Başarılar Dilerim Sana.

Ödeme Yapıldı.
    İş Teslim Alındı.
    EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş bir hayli ilgili, yetenekli ve nazik, hiç sıkılmadan istediğim tasarımları hazırladı...

Diğer çalışmalarımda da kendisiyle çalışmakyı düşünüyorum.

Teşekkür ederim...
    korkmaz_bilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hızlı, kaliteli, mükemmel iş çıkardı. Teşekkur ediyorum. Sizinle çalışmaya devam edicez.
    sImarIk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yaptığı işi layıkıyla yapan ender insanlardan birisidir arkadaş. Kolay kolay beğenen bir insan olmadığım halde, Markalaşmaya dönük olan sitem için yaptığı Logo beni gerçekten şaşırtttı. Kendisi ile çok büyük işler yapmak için anlaştık. Kısa sürede çok zevkli, kaliteli ve göze hoş gelen çizimlerle sizleri şaşırtabilir. Kendisine sizin huzurunuzda tekrardan teşekkür eder, devamının başarılarını dilerim.
    Stream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşın eline sağlık. İşi teslim etti ve çok hoş olmuş yaptırdığımız logo. Bir tane daha iş verildi.
    JCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo yaptırıldı. Kısıtlı zaman diliminde söz verildiği üzere teslim aldım. Değiştirmeleri de kısa süre içerisinde halletti. Tekrar teşekkür ediyorum.
    integral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İş teslim alındı.. Dört dörtlük bir çalışma olmuş. Elinize sağlık..
    Mik4iL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    merhaba
    verdiğim işi teslim aldım ilgisinden dolayı teşekkür ederim herkes güvenle çalışabilir..
    Narcotiq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadas logoyu teslim etti. Logo konusunda hic bir fikrim olmamasina ragmen ortaya gercekten guzel bir is cikardi. Ayrica sabri icin de ayrica tesekkur ediyorum.
    SemazaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Menü yaptırıldı gayet güzel şık olmuş teşekkürler
    HakanAkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    logo ve maskot yapıldı
    Alanında başarılı ve
    çok yardımcı olan bir arkadaş başarılarının devamını diliyorum.
    EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo teslim alınmıştır,
    İlgili ve yetenekli bir arkadaş, ilgi ve alakası için teşekkür ederim.
    Meyuza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İşimi çoook iyi bir şekilde bitirdi ve tasarımlarımı sorunsuz teslim etti her düzenlemeyi sabırla ve ben beğenene kadar yaptı.

Gözünüz kapalı arkadaşın tasarım zevkine güvenebilirsiniz.

İyi çalışmalar
    Acikparfumler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 ad. logo yapıldı. ilgisinden ve güzel çalışma için çok teşekkürler. tekrar çalışmak dileğiyle
    SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kısa süre içerisinde istediğimiz bannerları kaliteli bir şekilde sundu. Çok teşekkür ediyoruz...
    YOMATA54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Banner afiş ve logo çalışması yaptırıldı. Teşekkürler.
    dEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaşa iş verildi ilk işi 10 numara teslim etti. bakalım bunuda 1o numara teslim ediceğine eminim.
    Kabus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tasarımı teslim aldım. Beklediğimden iyi oldu tşk. ederim..
    Bankaci1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadasa tasarım yaptırıldı ılgılı ve hızlı bır arkadas herkese tavsıyemdır.

Tesekkurler
    Ayz3T adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    mühendislik firması için logo yaptırıldı. ilgili ve samimi arkadaş. tavsiye ederim.
    GalaxyShell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gayet anlayışlı ve profesyonel bir kişi , buna itinaden banner siparişi verildi. Teşekkür ederim hayırlı işler.
    iTouchShine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Diyettakvimi ve Pembemoda sitelerim için logo yaptırdım. Uygun fiyata iş yaptırdığım bir çok yerde yaşadığım sorunların aksine bu arkadaş hem ilgili hem özenli yaklaşımı ile beni şaşırttı. Pişman olmayacağınız ender tacilerden. Güzel işçilik için teşekkürler
    sanalmag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3 adet Slider yaptırıldı,kaliteli ve zamanında teslim edildi. Öneririm.
    McCoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş gerçekten işinin ehli profesyonel bir afiş çalışması oldu. Ücreti peşin aldığı halde tasarımı tekrar tekrar sıkılmadan son halini alana kadar düzenledi. İçime sindi aldığı parayı sonuna kadar hakediyor. Şiddetle tavsiye ederim.
    mdeia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çalışmayı tam da istediğim şeklini alana kadar ilgiyle düzenledi. Aklınızdakini söyleyin tasarlasın. Bozmaya çalışın uyarsın Her şey için teşekkürler.

Devamlı çalışacağız inşallah.
    SHAOLIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşımız kendi gibi kaliteli iş çıkardı, fazladanda logomla uğraştı kendisine burdan çok teşekkür ediyorum kesinlikle on numara.....
    Shifty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkür ederim, sözünde duran bir tasarımcı, işi teslim aldım.
    candogu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    uzay hocam sağolsun çok özenli bir çalışma oldu, çok memnun kaldım. Tekrardan teşekkür ediyorum.
    ganyeto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konu başlığına uyumlu bir çalışma çıkardı arkadaşımız. Hem profesyonel hem ucuz. Üstelik hızlı. Şiddetle tavsiye ederim.
    kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    A1 afiş tasarımı yaptırıldı. Zamanında iş teslimi. Kaliteli tasarım. Teşekkürler.
    Memur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaş ile çalıştık öncelikle ilgisi ve sabrı için teşekkür ederim. gayet güzel bir çalışma gerçekleştirdi. Ayrıca fazladan bir çalışma talep ettiğimde nezaket gösterdi kendisi. Başarılarının devamını dilerim.
    nakres adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Rehber sitem için el ilanı+logo+banner+face kapak yaptırdım gerçekten müthiş birşey yaptı. Arkadaş için bu işte usta diyebilirim ve ayrıca çok ilgileniyor. Harbiden çok sabırlı bir arkadaş ve ne dediysem sonuna kadar yaptı. Arkanıza yaslanın ve bekleyin!

++
    Rama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Banner, logo ve rank yaptirildi güvenilir arkadas tavsiye edilir.
    kursun23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo teslim alindi.
    Kendisine cok tesekkur ederim .. isinin uzmani kalbi ve isi temiz iyi insan tesekkürler.
    Nove adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 Adet Ana Sayfa 4 Adet Alt sayfa 1 logo 1 facebook kapat 1 banner yaptırıldı.

R10'daki Ticaret hayatımda karşılaştığım ender güzellikte insanlardan bir tanesi.

R10'nun böyle kaliteli insanlara her zaman ihtiyacı var.
    iTouchShine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şu an 4. logomu da teslim etti hakkıyla. Tebrik ediyorum. Estetik ve eşsiz tasarımlar çıkarıyor. Fiyatının kat ve kat üstünü hak ediyor. 3 adet banner işi de verilecek.
    AliTahsilli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    logo yaptırıldı çok başarılı bi arkadaş teşekkürederim
    polathinyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş oldukça ilgili birisi, istediğimiz gibi bir logo hazırladı. Eline sağlık
    Hobbaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle ben böyle bir tasarım görmedim.
    Çok zor beğenen hatta ilk etapta ki düşüncem şimdi adam çizicek, sonra yenisini yap diyeceğim olmuştu.
    Arkadaş benim adeta içimi gördü, siz sektörü söyleyin o kaleme döksün o kadar söylüyorum.
    Gözünü kapat hayal et o yapsın Üstüne tasarımcı tanımıyorum

edit 4 sayfa tasarım + logo yaptırıldı
    TheMask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kendisine çok teşekkür ediyorum hertürlü nazımı çekti sağolsun işlerden çok memnunum
    cnnbsedm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 Adet iş teslim alındı. Sanatında usta. Tekrar çalışmak dileğiyle.
    reliyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten umduğumun kat ve kat fazlası geldi. Gerçekten içime sindi yaptığı çalışma. Kolay gelsin diyorum hocam.
    bildev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo talebim oldu belirttigi surere isi teslim etti. Logoyu ben ve musterim cok begendik. Ozellikle Kurumsal calismslarda kendisiyle tekrar calisilacak.
    KorsanlarNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    logolarimi teslim aldim cok ilgili arkadas herseyden once beyenene kadar ugrasiyor tesekkurler dstm
    doLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo alındı. Profesyonel iş Teşekkürler
    EgeTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok guzel bir şekilde verilen işleri teslim almış bulunmaktayım,ilgisi ve anlayışından ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum başka çalışmalarımız kesinlikle olacak.
    KNUI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kendisi ile tekrar çalıştık, işini iyi yapan nadir insanlardan biridir. 3 Sayfayı tam olarak istediğim şekilde hazırlayıp teslim etti.
    İş teslim alınmıştır, çok başarılı... Tekrar görüşmek ve çalışmak üzere...
    JackkerL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Banner tasarımı yaptırıldı, işinde ilgili ve bilgili bir arkadaş.
    sonix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaş işi teslim etmiştir. eline sağlık çok güzel ve başarılı bir çalışma olmuş.
    MusaitYerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    banner için çalıştım işinin ehli anlayışı birisiı; tavsiye ederim.
    tekcarem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo tasarımı yaptırıldı. Gerçekten bu fiyata mükemmel bir tasarım ve görünüm.
    Tekrar çalışmak dileğiyle..
    Oyanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aldığı paranın hakkını veriyor gerçekten , elinize sağlık .
    MusaitYerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İkinci kez çalışıyorum, ikinci kez güzel işler çıkardı; bundan sonra daha da sık çalışacağız.
    leonjade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

İlk çalışmamı yaptık ve gerçekten çok kaliteli işler çıktı. Hiç bıkmadan isteklere cevap veriyor soruları cevaplıyor çalışmak isteyen arkadaşlar hiç düşünmeden işini teslim edebilir tam teşekküllü işlerle işinizin hakkını alırsınız.

Saygılarımla.
    DeibA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir girişimim için kendisine tasarım yaptırıldı. Gerçekten işine düşkün, saygılı bir beyfendi. Yaşının verdiği olgunluk sayesinde işini ve sizi ciddiye alıyor. Çalışmalar için tekrar çok teşekkür ederim.
    WeiShenN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kendisiyle ilk çalışmamızı gerçekleştirdik çok kaliteli iş çıkardı,tekrar çalışmak dileğiyle.
    CacTuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çalışmalar teslim alınmıştır. Her zamanki gibi beklediğimden güzel oldu teşekkürler
    ranni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir yığın iş verildi arkadaşa tasarım ve flash olarak , bundan sonra beraber bir çok iş yapacağımızı düşünüyorum, çok ilgili ve işine özel gösteren bir tasarımcı arkadaşımız.
    hostbuldum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tasarımları teslim aldım emeğine sağlık tam istediğim gibi hazırlanmıs.. Bundan sonraki tüm islerde kendisi ile çalışacağız insallah
    now adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    çok kaliteli hizmet veriyor kendilerine teşekkür ediyorum.
    ozerarinc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İş teslim alındı gayet başarılı ve %100 özgün bir calısma cıkarılmış teşekkür ediyorum iyi çalışmalar
    hbilek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşa bir adet logo yaptırdım gerçekten işinin ehli güvenerek tasarım yaptırabilirsiniz Burdan tekrardan teşekkür ediyorum kendisine.
    dadac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaş gerçekten güzel tasarımlara imza atıyor. bir afiş tasarlattım ve teslim aldım. teşekkürler.. öneririm..
    Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlker'le ufak bir çalışmamız oldu. Gayet memnun kaldım. Bundan sonra sürekli çalışacağız İnşallah. Kolay gelsin..
    ranni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güzel bir çalışma çıkardı Uzay arkadaşımız, verdiğim işlerin hakkından geldi istediğim değişiklikleri de hızlı bir şekilde tamamlayıp gönderdi.
    StyLechiLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    %100 ozgun ve harika tasarim icin tesekkurler. Ellerinize saglik hocam .. Artik tasarim ve logo derdim kalmadi birlikde calismaya devam edecegiz diyerek 2. İsimizi hemen verelim.

Yeni web sitem icin logo banner ve karvizit tasarimi isi verilmistir.
    Ciday adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Web arayüz & logo & facebook cover işi verildi. İlgisinden dolayı teşekkürler.
    nortecweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo tasarim işi verildi.

Kendisi çok başarılı ve yardım sever arkadaşımız ücret ve işlem konusunda herhangi bir sorun yaşanmadı.

teşekkürler..
    gladi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    işler özenli ve zamanında teslim alındı.
    TheGeneraL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    gayet güzel ve profesyonel calısan bir arkadas ayrıca ilgilide hizmetten son derece memnun kaldın dogrudu bir kaç calısma daha yapacagız inşallah arkadasa hayırlı kazanclar dilerim
    reliyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logoyu aldım. Gerçekten güzel iş çıkardı. Tasarım yaparken iletişimi mükemmeldi. Gerçekten profesyonel bir iş çıkardı. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. Hayırlı işler.
    trbest adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaş güzel header tasarımı yapıyor arkadaşlar , kesinlikle tavsiye ederim .
    alpera07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    güzel çalışma yaptı saolsun tavsiye ederim.
    erhanpesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş işini oldukça ciddiye alıyor ve çok hızlı teslim ediyor.
    Kesinlikle içinize sinecek tasarımlar hazırlayacağına eminim.
    Seken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    PSD Web arayüz çalışmamız için kendisi ile anlaşmıştık. Arkadaş işinin ehli bir arkadaştır. İşin başından sonuna kadar herşeyiyle bizimle irtibata geçerek bilgilendirerek istediğimiz herşeyi kusursuz yapmıştır. Ellerine emeğine sağlık. Çok teşekkür ederiz.
    nakres adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir adet parti afişi yaptırıldı. Gerçekten temiz iş ve anlayışlı bir arkadaş.
    Kungiman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    24 saatte logomuzu teslim aldık ilgi alakaya teşekkürler.
    L0pht adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kişiyi dinleyip ona göre yol haritası çizen buna bağlı olarak revizyon gereksinimi olmayan tasarım için kendisine teşekkür ederim.
    VDS.TC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo ve banner teslim edilmiştir, gerçekten güzel bir çalışma oldu. Elinize sağlk, herkese tavsiye ederim.
    opyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Klasik yorum yapmayacağım arkadaş alışılmışın dışında bir kişiliğe ve samimiyete sahip. Kendisine logo işi yaptırıldı çalışma süresince gerçekten çok uzun zamandır çalışıyormuş izlenimi yarattı. Samimi iyi bir arkadaş. umarım yine çalışmak kısmet olur. yaptığı iş kadar kişiliğine de 100 üzerinden 100 diyebilirim. Kendisine çok teşekkürler.
    WWW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo yaptirildi, anlik olarak duzeltmeler, zamaninda teslim, kisilik olarak 10 numara insan @uzay.

Tesekkurler ediyorum.
    Çalışmalarımı teslim aldım. Her zamanki gibi içime sindi. Teşekkürler İlker. Hayırlı çalışmalar.
    uzayli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşın logoları çok güzel ve ilgili bir arkadaştır. tavsiye ediyorum.
    MertKultur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo ve facebook cover işleri teslim alınmıştır.
    Saatlerce uğraşıp, emek verdi ve kesinlikle çok çok iyi bir iş ortaya çıktı. Aklımda en ufak soru işareti, en ufak bir içime sinmeme olayı olmadı, sağ olsun çok çok ilgili.
    Müşteri / iş gözüyle bakmayıp, kendi işi gibi önemseyerek, her ayrıntısına dikkat ederek yaptığına şahit oldum. Artık tasarım konusunda çalışacağım ve önereceğim kişi şüphesiz kendisi olacaktır. Kesinlikle tavsiye ediyorum
    sabanozturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 adet facebook kapak fotoğrafı ve 1 adet profil resmi yaptırdık.
    Facebook sayfamızla uyumlu ve profesyönel bir çalışma oldu
    Sayesinde sayfamız adama benzedi .
    Fiyata gelince piyasasını bile biri olarak söylüyorum yarı fiyatına iş yapıyor
    hataylife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tam istediğim şekilde bir logo tasarladı arkadaş, çok teşekkür ediyorum.
    bLaSty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet logo 1 adet banner için anlaştık ve 24 saat içinde teslim aldık. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir arkadaş.
    Programador adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet logo, 1 sayfa arayüz tasarımı ve 1 adet banner yaptırıldı. İlgili bir arkadaş.
    HizliTakipci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    logomu teslim aldım arkadaş gerçekten çok ilgili ve muazzam bir logo çıkarmış ortaya.
    caliente adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Verdiğimiz logo tasarım işini en profesyonel şekilde, hiç bir talebimiz olmadan kendi düşünceleriyle beklediğimizin üstünde bir çalışma gerçekleştirmiş.

Emeğiniz için tekrardan teşekkür ederim.
    S3L0c4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    logo tasarımı yaptırıldı ve yapılan ticaretten de memnun bıraktı teşekkürlerimi sunarım...
    İlker'e bu verdiğim kaçıncı iş bilmiyorum Kendisiyle uzun bir süredir çalışıyoruz. Gerek samimiyeti, gerek parayı ikinci planda tutması, gerekse iyi iş çıkarması dolayısıyla sürekli çalışıyoruz. Bu mesajı, tasarımcı arayan arkadaşlara bir ışık tutsun diye yazıyorum. Hayırlı akşamlar.
    s10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    facebook sayfası kapak fotoğrafı ve profil resmi yaptırdık ,
    iş tesliminde baştan salma yapmadı, düzenlenmesini istediğimiz kısımları tekrar düzenledi.
    hayırlı işler dilerim
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gözü kapalı iş yapabilirsiniz,çok sağlam iş çıkardı.Çok kaliteli bir arkadaş,r10 da böyle arkadaşları görmek sevindirici ++++
    rosenrot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    verilen iş teslim alındı
    artirex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Verilen iş taslım alındı, arkadaş işini gerçekten ciddiye alıyor, yaptığı işin hakkını veriyor. Çok güzel çalışmalar çıkardı. İnşallah çalışmalarımız devam edecek.
    atomverimerkezi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten ilgili bir arkadaş Logoyu sorunsuz ve zamanında teslim etti.
    GalipErdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gayet iyi iş çıkardı arkadaş. Ufak düzenlemeler için bile epey uğraştı sağolsun.
    GalaxyShell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tasarım işlerimiz verildi . Zaten uzun zamandır iş verilmektedir. Hayırlı işler.
    ControL1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tek kelime ile müthiş bir konu tasarımı yaptı arkadaş. Ek olarak çalışmasını teamviewer aracılığı ile baştan sona izledim kesinlikle özgün ve kaliteli çalışıyor. Aklınızda soru işaretleri kalmasın.
    Exclusivewp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok ilgili son derece profesyonel bir arkadaş. Çok memnun kaldım
    alpera07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Uzun zamandır çalışıyoruz. Çok başarılıdır. Gerektiğinde telefon acıp kendi pc sine bağlanarak bizzat çalışmayı izleme olanığım olmaktadır memnunum teşekkür ederim. 2 Adet Logo yaptırıldı.
    Backlinkcinet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Web sitemiz backlinkci.net için tasarım yaptırılmıştır, kesinlikle tavsiye ederiz
    alpkrdmr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Bir konuda gece 2.00 demeden yardımcı oldu. İşini severek ve profesyonel yaptığı çok belli. İşim çıktığında tasarım işinde ilk yazacağım kişi olacak. Gözünüz kapalı çalışabilirsiniz
    tequila adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    site için tasarım yaptırdım gayet ilgili ve profesyonel bir arkadaş. teşekkür ediyorum
    Videocuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    çok teşekkürler iş verildi süper tasarım yapıldı ilgili güvenilir bir iş yaptı arkadaşımız sağolsun
    Renia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    logo yaptırıldı profesyonel bir çalışma oldu, kendisine tşklerimi sunarım.
    Hasbi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 adet logo yaptirildi, logolari cok begendim. Ilker bey son derece profesyonel calisiyor ve calismalarida cok basarili. Tekrar calisacagimizdan suphem yok. Tesekkurler.
    antijen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş beklediğimin çok üstünde bir logo çıkarttı. Hiç revizyona dahi gerek duymadık sadece renkleri değiştireceğiz. Teşekkür ediyorum.
    jakerss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok ilgili arkadaş çalışmasıda çok mükemmel oldu teşekkür ederim
    okuzseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İş teslim alındı. Tam olarak dediğim gibi bir iş çıktı. Kesinlikle tavsiye ederim.
    newpage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gayet ilgili ve işinin ehli bir insan söz verdiği sürede işi bitirip verdi çok ta memnun kaldım özellikle logoyu yaparken her adımda fikir sunabilme imkanım oldu . Çalışacak arkadaşlara öneriyorum usta bir iş çıkıyor ortaya
    Nove adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlker ile Arayüz için anlaşma yapıp konuya belirttim. Şirketimizin E-ticaret Arayüzünü an itibari ile tamamlamış bulunuyor. Daha önceleri bir çok işimizi sorunsuz yapmıştı bu da öyle oldu. Bundan sonraki tüm grafik çalışmalarımızı İlker ile yapmayı düşünüyoruz.
    Pathology adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo ve banner çalışması yaptırıldı kendisine ne kadar teşekkür etsem az gerçekten çok ilgili ve işinin ehli. Tam istediğim gibi bir çalışma yaptı. Kesinlikle tavsiye ediyorum
    sahibi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yapılan logodan çok memnun kaldım. Arkadaş saolsun çok ilgilendi.

+ olarak 4 adet slider ve background + maskot ıslerıde verıldı
    yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bir logo çalışması gerçekleştirdik. çok hoş bir logo ortaya çıktı. emek veren bir arkadaş. siz memnun olana kadar devam eden bir arkadaş. kendisiyle rahatlıkla çalışabilirsiniz.

tekrar çalışmak ümidiyle. kolay gelsin hocam.
    Matrax35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güzel, kaliteli bir iş çıkardı. Tekrar çalışmak üzere elinize sağlık..
    GBayraktar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sitemiz için güzel bir logo tasarım hazırladı.Teşekkürler.
    lntlee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gece gece çok uğraştırdım seni. Hakkını helal et Emeğine sağlık...
    ismetasl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    çok ucuz fiyata kaliteli bir logo tasarladı teşekkürler
    SIN_CiTy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha önce Facebook, Twitter ve Google Plus çalışması yaptırılmıştı. Şimdi de Logo ve Banner çalışması için anlaşmaya varıldı. Kaliteli kişilik kendisine ilgisinden ötürü teşekkür ederim.
    SeckinShell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Banner ve logo ve banner yaptılrıldı. Emeğine sağlık hızlı ve profosyonel bir iş. Hayırlı işleriniz olsun.
    REeL13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İşi teslim etti gayet güzel iş çıkardı arkadaş. Tavsiye edilir +++
    cnrmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    rkadaş işin ehli tüm reklam banner logo çalışmalarımızı güzel bir şekilde teslim etti..
    Hasbi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadas ile daha once beraber calismistik ve tekrar bir calisma icin anlastik. Bayagi incigi boncugu olan bir isti ve yaklasik 5 saat ugrasti sagulsun, hatta ben tamam yeterli guzel oldu dedigim anlarda bile kendisi icine sinmeyen yerleri degistirelim diye israr etti ve umdugumdan cok daha iyi bir calismayi teslim etti. Kesinlikle yaptigi isi harcadigi emegi fazlasi ile hak eden, is ahlaki son derece yuksek bir arkadas. Tesekkur ediyorum tekrar.
    kalemintersi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    E ticaret sitemiz için 2 adet slider çalışması yaptırılmış olup gerçekten çok güzel dizaynlar çıkmıştır. Kesin bir kez daha çalışacağımızdan eminiz. Elinize sağlık ...
    MeLaNKoLia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hotelimiz icin grafik calismalari yaptirildi, cok tesekkur ederim zamaninda teslimat ve kalite icin
    newpage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 sitenin logo,rank,con herşeyini yaptı bu 2.çalışmamız yine çok memnun bıraktı sağolsun. Değişilmesi gereken yerde titizlikle kendi sitesine çalışıyor gibi çalıştığı için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Grafik işinde şaşmayacağım,sohbeti de işi kadar güzel bir insan. Öneriyorum
    ercans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logoyu teslim aldım. Başarılı bir çalışma olmuş emeğine sağlık teşekkürler
    extense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadasa logo, banner, reklam afisi; kartvizit vede daha baska isler yaptirildi isinde professionel bir arkadas, sagolsun canli destegi bile var, kaliteli isler cikariyor gonul rahatlligi ile herkese tavsiye ederim. iyi calismalar..
    oRumJack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadasa bir kapakresmi bir logo birde profil resmi işi vermiştim inanın pişman olmadım yaptıgı işi beğenmedim çünkü gerçekten harika bir iş çıkarmıs çalışmasına bayıldım..
    okt_oz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kişisel logo istemiştim. gerçekten bekledğimden daha güzel bir iş çıkarttı arkadaş. teşekkürler
    İlker'le tanışıklığımız heralde 2-3 yıl oluyor. Bu süre zarfında neredeyse tüm tasarım işlerimi o yaptı. Çokta müşteri yollamışımdır kendisine. Yeteneklidir, hoş sohbettir. Bunu yazmak içimden geldi. Reklam ücreti alırım İşin şakası bir yana, kaliteli işler çıkardığına bizzat şahidim. Hayırlı işler kardeşim.
    Çalışmayı teslim aldım. Daha önce bir çok defa çalıştık. Her zamanki gibi kaliteli ve beklentilerimin çok üzerinde bir iş çıkardı.

Elinize sağlık, gerçekten harika...
    hakanharputlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo tasarım işi verildi teslim alındı.Çok teşekkürler çok güzel oldu...
    ototu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    logo + 4 adet sc shop tasarım işi teslim alındı. gerçekten çok kaliteli işler oldu
    KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Elinize sağlık çok güzel iş çıkarıldı
    NortheasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten çok güzel iş yaptı. Diğer tasarımcılar gibi kanser etmedi . Son derece anlayışlı , başarılı ve en güzelide çok güzel bir sohbeti var. Allah kısmet ederse artık beraber iş yapacağız ilker hocam . Teşekkür ederim
    FurkanOzsan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet logo işi verildi, çok anlayışlı bir arkadaş hiç sıkılmadan yardımcı oluyor.
    umutozdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlker Bey 1 adet arayüz tasarımı ve 1 adet logo yaptı.Gerçekten kaliteli tasarımlar çıktı ortaya.Şiddetle tavsiye ederim.
    Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 Adet ayraç tasarımı yaptırıldı. Sağolsun her konuda bilgi verdi. Beklediğimden çok daha güzel oldu

Çok teşekkür ederim
    alierciyas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kurumsal firmamız için bir banner çalışması yaptırdık. Gayet yaratıcı ve güzel bir çalışma oldu. İş 1 günde teslim edildi. Güzel çalışma için tekrar teşekkürler.
    vezirhan55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Play storedeki uygulamamız için grafik çalışmalarını teslim aldık ilker beye gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürler
    NoktaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo çalışması yaptırıldı. Arkadaş zamanında teslim etti. Ben her şeyi bu arkadaşımızın hayal gücüne bıraktım. Ve ortaya muazzam bir logo tasarımı çıkardı. İşinin ehli saygılı kesinlikle çalışılması gereken bir üstad.
    oRumJack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne zaman bir logo veya çalısma ihtiyacım olsa ilk kapısını çaldıgım kişidir yine bir işimibitirmiş ve kalitesini konuşturmustur. Şirketimin Logo çalışmasını arkadaşla hallettik ellerine sağlık Üstadım
    yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    güzel bir banner hazırlandı. teşekkür ediyorum. tekrar çalışmak üzere.
    Aslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Afiş tasarım yaptırıldı gerçekten harika bir çalışma oldu çok ilgili ve sabırlı bir arkadaş çok teşekkür ediyorum.
    Ertenya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir kaç tane çok güzel logo yaptı çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
    GerayT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten güzel bir çalışma çıkardı arkadaş kendisine çok teşekkür ediyorum. Gönül rahatlıgı ile iş verebilirsiniz.
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    verilen iş istenilen zamandan önce teslim edildi düşündüğüm tasarımdan daha güzel bir hizmet verildi.Paradan ziya de dost canlısı birisidir.
    Alıntı
    İlker hocam ile dünden beri ortalama 2 saat görüşmüşüzdür. Kendisi işinin uzmanı olduğu kadar sabrına da hayran kaldım. Yapılacak işleri karşılıklı istişare ederek en iyi nasıl yardımcı olurum kafasında Vallahi herkes ne bu kadar müşteriyi dinler ne de bu kadar yardımcı olmaya çalışır. Ben kendi adıma çok çok teşekkür ediyorum kendisine. Yeni bir arkadaş kazandığımı düşünüyorum. Yapılacak işlerimizi planladık en kısa sürede işe başlayacak kendisi. Herkese ısrarla tavsiye ederim.
  • 12-01-2014, 12:55:56
    grafikçi arama derdine son
  • 12-01-2014, 14:45:29
    Logo ve grafik isleri yaptirdim bende % 100 memnun kalacaginiza eminim cunku herseyden onemlisi butun ilgisini isine veren severek yapan bir arkadasimiz
  • 12-01-2014, 16:32:37
    fazlasıyla başarılı. R10 un tasarım piyasasını öldüreceksiniz gibi duruyor ilerde çalışmak ümidi ile
    • uzay
    uzay bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 12-01-2014, 16:39:48
    Üyeliği durduruldu
    arkadaşlar 200 TL bütçeli bir işte anlaşıldı. tşk.
  • 13-01-2014, 11:27:00
    1 Adet logo yaptırıldı tasarımlar gerçekten profesyonel.
  • 13-01-2014, 12:59:58
    Mesajım bulunsun. Logo tasarımı için iletişime geçeceğim.
  • 13-01-2014, 15:16:39
    İş alımı açıktır.
  • 13-01-2014, 19:35:38
    Gerçekten işini profesyonel olarak yapıyor. Hem hızlı hem kaliteli. Bir çok konuda iş yapmayı umuyorum.