Merhaba;
Spor,futbol,maç izleme,iddaa vb. spor içerikli siteler için özel olarak oluşturduğum backlink tanıtım paketini sunuyorum.Paketimizde 3 farklı ip'ye ait toplam 4 adet blog(+site) bulunmaktadır.Bloglardan iki tanesi Pr 3 değerindedir diğerleri henüz güncelleme görmemiştir.
Paketin öne çıkan özellikleri :
*Paketteki 4 farklı sitede toplam 3 farklı ip bulunmaktadır.Link çeşitliliği açısından faydası yüksektir.
* Köklü bir ingiliz kulübünün resmi adının org. uzantısı olması sebebiyle google'ın gözünde değerli bir domaindir ve pr3 değerindedir.Yabancı(İngiltere) lokasyonlu hostingde barınır.Sitelerinize çok olumlu etkiler yapacağını düşünüyorum.
*Blogspotlar da özgün yazılar bulunması farklı bir ip adresinden bir başkasına açıtırılıp güncellettirildiği için diğer sitelerden bağımsız farklı ip'lere sahip paravan blog desteği sağlayacaktır.Çabuk index almaları ekstra avantajdır.
*Paketteki tüm siteler hemen her gün özgün ve yarı özgün veya güncel yazılarla güncel tutulmaktadır.Çabuk index alırlar.
*Paketteki tüm sitelere (yerli+yabancı) backlink çalışmaları yapılmaktadır.Zaman içerisinde etkilerini gösterecektir.
Sitelerin özellikleri :
Pr3 spor sitesi (ingiliz köklü bir kulübün resmi alan adının .org uzantısıdır.ücretli özgün içerikleri girilmiş üzerine hergün güncel yazılarla desteklenmektedir.)
Pr 3 İçinde spor kategorisi bulunan Genel blog.(içinde spor,web,teknoloji,genel yazılar ve güncel içerikler,özgün yazılar girilmiş pr3 değerinde wp sitedir.Jenerik domaine sahiptir.)
Blog :Futbol üzerine kurulmuş özgün içerikler girilmiş çabuk index alan blogspottur.
Blog 2 : iddaa ve futbol içerikli özgün içerikler girilmiş ve güncel konularla desteklenmiş iddaa-futbol blogudur.Çabuk index alır.
ÜCRET (CÜZZİDİR) VE SİTE ADRESLERİ İÇİN LÜTFEN PM ATINIZ...
Not: Sitelere hit veya alexa kasılmadığından ve kurulalı çok fazla uzun olmamalarından dolayı bu değerleri şimdilik düşüktür.Alexa ve yüksek hit isteyenlere hitap etmez ancak sürekli güncellendikleri için bu değerleri de kısa sürede çıkışa geçecektir.Kelimenizde yükselme ve pagerang ve paravan backlink döngüsü olarak etkilerine yönelik düşünülmüştür.
Satış: PR3+Pr3+2Adet Blog! Farklı ip'lerde.Spor siteleri için özel backlink paketi.
1
●195