• 26-12-2013, 16:52:18
    Üyeliği durduruldu
    SaGoPa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşla skype üzerinden görüştük sağolsun çok yardımcı oldu ilgili biri
    teşekkürler, satış devam ediyor
  • 30-12-2013, 03:42:37
    Üyeliği durduruldu
    Satış devam ediyor
  • 30-12-2013, 22:30:04
    Üyeliği durduruldu
    iş alımı açıktır
  • 31-12-2013, 02:03:07
    MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu adam bu işi biliyor, NET.
    medkir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu adam bu işi biliyor ! Şiddetle öneririm...
    Tesadüfen mi aynı cümleleri kurdunuz? Bu işi bildiğine referans olabilecek ne gibi bir çalışma sonuçlandırdı sizinle? Bu mesajlar özel istek üzerine konuya yazılmış gibi geldi bana. Çünkü ortada elle tutulur hiçbir referans çalışma yok.
  • 31-12-2013, 02:07:55
    Üyeliği durduruldu
    Controller81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tesadüfen mi aynı cümleleri kurdunuz? Bu işi bildiğine referans olabilecek ne gibi bir çalışma sonuçlandırdı sizinle? Bu mesajlar özel istek üzerine konuya yazılmış gibi geldi bana. Çünkü ortada elle tutulur hiçbir referans çalışma yok.
    Referanslar pm ile verilir. Çünkü bazı SEO ve web tasarım hizmeti verenlere de SEO hizmeti verdim ancak kendilerinin referans olarak gösterilmesini istemediler. Aracı olarak gözükmelerini istemiyorlar.

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
  • 31-12-2013, 02:12:07
    Nightundertaker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Referanslar pm ile verilir. Çünkü bazı SEO ve web tasarım hizmeti verenlere de SEO hizmeti verdim ancak kendilerinin referans olarak gösterilmesini istemediler. Aracı olarak gözükmelerini istemiyorlar.

Size sormadım ben, mesajları yazan arkadaşlara sordum. Sizin beyanatınız önemli değil. Müşterilerinizin beyanatı önemli. Yoksa çok kolay "1000 kişiyle çalıştım hepsi memnun ama referans olarak görünmek istemiyorlar" demek. Somut bir şey yok bu konuda...
  • 31-12-2013, 02:17:05
    Üyeliği durduruldu
    Size sormadım ben, mesajları yazan arkadaşlara sordum. Sizin beyanatınız önemli değil. Müşterilerinizin beyanatı önemli. Yoksa çok kolay "1000 kişiyle çalıştım hepsi memnun ama referans olarak görünmek istemiyorlar" demek. Somut bir şey yok bu konuda...
    Ne alıp veremediğin var kardeşim? Bana sormasan da cevaplarım çünkü laf göndermeye çalışıyorsun. Zaten referanstaki sitelerin sahipleriyle iletişime geçebilirler eğer inanmazlarsa. İlla konu baltalamaya çalışıyorsun

• 31-12-2013, 09:35:19
    Niyetin temiz olsa bu soruyu özel mesaj ile sorarsın. Ne gerek var şimdi gelip adamın konusunu baltalıyorsun ?

Sorunun cevabına gelince. Arkadaşla çalışıyoruz. Rica üzerine mesaj atıp milleti kandıracak bi kişiliğe sahip değilim.
  • 01-01-2014, 20:38:05
    Üyeliği durduruldu
    1 adet paket sipariş verilmiştir ve indirim bitmiştir, artık normal fiyattan hizmet verilmektedir