SaGoPa adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
>>SEOAMK<< Yılbaşına Özel İndirimli SEO Paketleri
27
●3.186
- 31-12-2013, 02:03:07MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleTesadüfen mi aynı cümleleri kurdunuz? Bu işi bildiğine referans olabilecek ne gibi bir çalışma sonuçlandırdı sizinle? Bu mesajlar özel istek üzerine konuya yazılmış gibi geldi bana. Çünkü ortada elle tutulur hiçbir referans çalışma yok.medkir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 31-12-2013, 02:07:55Üyeliği durdurulduReferanslar pm ile verilir. Çünkü bazı SEO ve web tasarım hizmeti verenlere de SEO hizmeti verdim ancak kendilerinin referans olarak gösterilmesini istemediler. Aracı olarak gözükmelerini istemiyorlar.Controller81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GT-I9082 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi - 31-12-2013, 02:12:07Size sormadım ben, mesajları yazan arkadaşlara sordum. Sizin beyanatınız önemli değil. Müşterilerinizin beyanatı önemli. Yoksa çok kolay "1000 kişiyle çalıştım hepsi memnun ama referans olarak görünmek istemiyorlar" demek. Somut bir şey yok bu konuda...Nightundertaker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 31-12-2013, 02:17:05Üyeliği durdurulduNe alıp veremediğin var kardeşim? Bana sormasan da cevaplarım çünkü laf göndermeye çalışıyorsun. Zaten referanstaki sitelerin sahipleriyle iletişime geçebilirler eğer inanmazlarsa. İlla konu baltalamaya çalışıyorsunController81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi - 31-12-2013, 09:35:19Niyetin temiz olsa bu soruyu özel mesaj ile sorarsın. Ne gerek var şimdi gelip adamın konusunu baltalıyorsun ?Controller81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunun cevabına gelince. Arkadaşla çalışıyoruz. Rica üzerine mesaj atıp milleti kandıracak bi kişiliğe sahip değilim. - 01-01-2014, 20:38:05Üyeliği durduruldu1 adet paket sipariş verilmiştir ve indirim bitmiştir, artık normal fiyattan hizmet verilmektedir