• 26-12-2013, 21:48:07
    Üyeliği durduruldu
    yazilimportal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle sitenizi değiştirerek başlayın işe derim Kendinize özgün bir tasarım yaratın. Daha sonra jquery ile bir kaç çizim özelliği ekleyebilirsiniz. Hazır şekiller vs. çizim yapamayanlarında eğleneceği şekilde işi kolaylaştıran toollar vs.

para ile reklam dersenizde hedef kitlesi analizi yapın benim aklıma gelen mimarlık öğrencileri, sanat okulunda okuyan öğrenciler (lise & üniversite). Bunlara ulaşmak için facebook etkili bir yöntem. Mesela üniversitelerin bölüm bölüm facebook sayfaları vardır. Bunlara girip link paylaşmak size bir çok yeni kullanıcı katabilir.
    Tasarımsal bakımdan ana sayfa kullanılan jquery çizim alanı dışında çok ciddi değişimler yapacağız.

Çünkü oranın tasarımı sabittir.

Onun dışında reklam öneriniz için teşekkürler facebooktan pek fazla verim alamadık milyon kişilik sayfalara güzel şekilde paylaşımlar yaptık ücretiyle hiç dönüş yok.
  • 26-12-2013, 21:53:52
    projeniz hayırlı olsun lakin projenin bir kimliği olmadığını görüyorum malesef. yaptığınız başarının altına atılacak bir imzanızın olmaması kötü, imza önemlidir.

+ dakika 1 gol 1 yan reklamlarda çok luzumsuz olmus
  • 26-12-2013, 21:56:02
    Üyeliği durduruldu
    tdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    projeniz hayırlı olsun lakin projenin bir kimliği olmadığını görüyorum malesef. yaptığınız başarının altına atılacak bir imzanızın olmaması kötü, imza önemlidir.

+ dakika 1 gol 1 yan reklamlarda çok luzumsuz olmus
    Yorumunuz için teşekkürler.
  • 26-12-2013, 21:59:10
    Konuda sürekli çok farklı şeyler ve sürekli çizim alanı jquery filan demişsinizde ne bu farklılıklar yav? ben coder yada pc uzmanı değilim ki sketch'in aynısı bu bana göre farklılık yok hiç bir şekilde. Siz Uzmanlara mı yoksa normal pcdeki insanlara mı hizmet vereceksiniz. Adam sketch varken seni neden kullansın 2 gün sonra kapanacak diyor zaten. Vizyonu biraz daha geniş tutalım
  • 26-12-2013, 22:01:02
    Üyeliği durduruldu
    AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuda sürekli çok farklı şeyler ve sürekli çizim alanı jquery filan demişsinizde ne bu farklılıklar yav? ben coder yada pc uzmanı değilim ki sketch'in aynısı bu bana göre farklılık yok hiç bir şekilde. Siz Uzmanlara mı yoksa normal pcdeki insanlara mı hizmet vereceksiniz. Adam sketch varken seni neden kullansın 2 gün sonra kapanacak diyor zaten. Vizyonu biraz daha geniş tutalım
    Kim 2 gün sonra kapanacak diyor ayrıca sadece çizim alanına takılmışsınız neden diğer özellikleri es geçiyorsunuz ki.

Üye olma duvarlara yazı yazabilme resimlerinizi sergiyebilme

çizimleri aşama aşama yapma özelliği.

Çizimlere like verme özelliği.

Bir çizmi yaptınız %10 %20 tamamlandı kaydettiniz insanlar bunu görmüyor profilde çizimlerim alanından kaldığınız yerden devam ediyorsunuz en son sergileyebiliyorsunuz.

Google chrome varken neden yandex tarayıcısı kullanılıyorsa buda o şekilde kullanılır.
  • 26-12-2013, 22:04:05
    webrazzi de tanıtmaya çalışın bence.
  • 26-12-2013, 22:07:10
    Üyeliği durduruldu
    amacdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    webrazzi de tanıtmaya çalışın bence.
    Webrazzi gerekli iletişim kurulmuştu yorumunuz için teşekkürler kısa sürede anlaşma varacağız inşallah.
  • 26-12-2013, 22:11:45
    Çizimleri çok beğendim. Mükemmel olmuş
  • 26-12-2013, 22:40:48
    Üyeliği durduruldu
    ArneLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çizimleri çok beğendim. Mükemmel olmuş
    Yorumunuz için teşekkürler.