Merhaba arkadaşlar Anadolu sunucudan almış olduğum reseller paketim vardı onla sorunlar yaşıyordum sürekli siteler hata veriyordu açılmıyordu. Derken Anadolu sunucu net-sis'e satıldı. Tamam rahat ettik derken aynı problemler orada da devam etti. Siteler bir kaç günde bir hata vermeye başladı.

Derken bi baktım Net-sis Semele olmuş tamam düzeldi dedim ki gene yanılmışım. Net-sis'i mumla arar oldum. Son 1-2 aydır sitelerime düzenli içerikler giriyorum bu nedenle gün içerisinde birçok defa siteyi kontrol etme fırsatım oluyor. ancak site en az iki günde bir birkaç saat açılmadığı durumlar oluyor.

Destek bildirimlerinde bulunuyorum niye böyle oluyor ne zaman düzelecek nasıl bir yöntem izleyebiliriz diye gelen cevap "Sorununuz giderilmiştir başka yapabileceğimiz birşey var mı?" bir kaç saat sonra yada bazen gün sonra yine aynı sorun çıkıyor.

En son 31 aralık saat 07:10 destek talebinde bulundum siteler açılmıyor diye ancak halen geri dönüş yok bu sabah siteler yine açılmıyordu. Sonra düzeldi 1 saat kadardır yine açılmıyor. Aşağıda siteme tek bir siteme ait googleda tıklanma sayısı ile siteye giren kullanıcı sayıları arasındaki farklarda bu durumu kanıtlamaktadır.

Semeleden reseller alırken birkez daha düşünmek gerekiyor galiba.