) mekanları söylerseniz sevinirim.
Yılbaşı için, İzmir'de nereye gidilir ?
16
●11.950
- 25-12-2013, 22:50:16S.a arkadaşlar. Bende İzmir'liyim ama maalesef doğru dürüst İzmir'de yaşamadığım için mekanlardan haberim yok. Yılbaşında eşim, kayınbiraderim ve onun eşi ile birlikte eğlenmek istiyoruz. Fakat nereye gidilebilir bilmiyorum. Türkü bar olabilir, canlı müzik yapılan bir gece kulubü olabilir. Kaliteli ( çokta klas olmayan
) mekanları söylerseniz sevinirim.
- 26-12-2013, 01:02:55Endülüs Meyhanesi üstüne tanımam
Galeriden mekana kimler gelmiş zamanında görebilirsiniz 
http://www.endulusmeyhane.com/gallery.php?id=10
Bülent Ersoydan tutun sılaya kadar bütün ünlüler izmirde bu mekana gelirler. Fiyatlarda uygun oluyor tavsiye ederim. Yılbaşı gecesi en köşedeki masadayız beklerim
- 26-12-2013, 01:56:16PLuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleTeşekkürler arkadaşlar. Ama niyeyse pek içime sinmedi bu yerlerGuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle gençlerin ağırlıkta olduğu yerler tercihim. Bende genç sayılırım dimi
Konuda dediğim gibi türkü bar yada böyle daha modern canlı müziklerin yapıldığı yerler olabilir.
- 26-12-2013, 14:57:49Buralar nasıl yerler ? Adresleri var mı ? Detay alabilirsem süper olurGuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Evet Alsancak ön plana çıkıyor. Kordon'da istediğim gibi bir yer görmedim ben. Varsa da baya cahil kalmışım demektiriLLeqaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim size de iyi eğlenceler..
- 26-12-2013, 15:06:49Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kordon da la seraya bakabilirsiniz güzel mekandır. Diger mekanlarin adreslerini bilgisayara geçince göndereyim ama yılbaşı için pek tercih edilecek yerler değil aslında.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi eğlenceler sizlere.