• 25-12-2013, 22:50:16
    Bütün ümidim gençliktedir
    S.a arkadaşlar. Bende İzmir'liyim ama maalesef doğru dürüst İzmir'de yaşamadığım için mekanlardan haberim yok. Yılbaşında eşim, kayınbiraderim ve onun eşi ile birlikte eğlenmek istiyoruz. Fakat nereye gidilebilir bilmiyorum. Türkü bar olabilir, canlı müzik yapılan bir gece kulubü olabilir. Kaliteli ( çokta klas olmayan ) mekanları söylerseniz sevinirim.
  • 26-12-2013, 00:26:27
    Hocam eşiniz ve kayınbiraderinizle gidecekseniz yılbaşında alsancağı önermem.

Bornova - Bortes (Fasıl)
    Karşıya - Sardunaki (Yunan tavernası)

aklıma gelen bu ikisi.
  • 26-12-2013, 01:02:55
    Endülüs Meyhanesi üstüne tanımam Galeriden mekana kimler gelmiş zamanında görebilirsiniz

http://www.endulusmeyhane.com/gallery.php?id=10

Bülent Ersoydan tutun sılaya kadar bütün ünlüler izmirde bu mekana gelirler. Fiyatlarda uygun oluyor tavsiye ederim. Yılbaşı gecesi en köşedeki masadayız beklerim
  • 26-12-2013, 01:56:16
    PLuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam eşiniz ve kayınbiraderinizle gidecekseniz yılbaşında alsancağı önermem.

Bornova - Bortes (Fasıl)
    Karşıya - Sardunaki (Yunan tavernası)

aklıma gelen bu ikisi.
    GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Endülüs Meyhanesi üstüne tanımam Galeriden mekana kimler gelmiş zamanında görebilirsiniz

http://www.endulusmeyhane.com/gallery.php?id=10

Bülent Ersoydan tutun sılaya kadar bütün ünlüler izmirde bu mekana gelirler. Fiyatlarda uygun oluyor tavsiye ederim. Yılbaşı gecesi en köşedeki masadayız beklerim
    Teşekkürler arkadaşlar. Ama niyeyse pek içime sinmedi bu yerler Böyle gençlerin ağırlıkta olduğu yerler tercihim. Bende genç sayılırım dimi Konuda dediğim gibi türkü bar yada böyle daha modern canlı müziklerin yapıldığı yerler olabilir.
  • 26-12-2013, 13:48:29
    Dıps dıps mekan arıyorsanız öküz, turşu bu aralar baya popüler İzmir'de
  • 26-12-2013, 14:46:04
    Alsancakta herhangi bir yer de olunda hocam gerisi mühim değil Kafe Pi Kordon Lounge özel gecelerde tercih edilebilir.Gazi kadınlar sokağı da olabilir mesela veya Kordon boyundaki herhangi bir mekan.Çok canlı olur.Maalesef Alanya'da olacağım. İyi eğlenceler sizlere.
  • 26-12-2013, 14:57:49
    GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dıps dıps mekan arıyorsanız öküz, turşu bu aralar baya popüler İzmir'de
    Buralar nasıl yerler ? Adresleri var mı ? Detay alabilirsem süper olur

iLLeqaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Alsancakta herhangi bir yer de olunda hocam gerisi mühim değil Kafe Pi Kordon Lounge özel gecelerde tercih edilebilir.Gazi kadınlar sokağı da olabilir mesela veya Kordon boyundaki herhangi bir mekan.Çok canlı olur.Maalesef Alanya'da olacağım. İyi eğlenceler sizlere.
    Evet Alsancak ön plana çıkıyor. Kordon'da istediğim gibi bir yer görmedim ben. Varsa da baya cahil kalmışım demektir Teşekkür ederim size de iyi eğlenceler..
  • 26-12-2013, 15:00:26
    Üyeliği durduruldu
    Nereye gideceksen söyle de bende yola çıkıyorum şimdi oraya doğru yılbaşında oradayım
  • 26-12-2013, 15:06:49
    Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Buralar nasıl yerler ? Adresleri var mı ? Detay alabilirsem süper olur

Evet Alsancak ön plana çıkıyor. Kordon'da istediğim gibi bir yer görmedim ben. Varsa da baya cahil kalmışım demektir Teşekkür ederim size de iyi eğlenceler..

Kordon da la seraya bakabilirsiniz güzel mekandır. Diger mekanlarin adreslerini bilgisayara geçince göndereyim ama yılbaşı için pek tercih edilecek yerler değil aslında.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi