• 10-12-2013, 16:12:53

ne diyor ne iştir anlamadım çevirdim ama çevirince daha karışık oldu

Merhaba,

MailOnline, dünyanın en popüler gazetesi web sitesi, gerçekten biz yapıyoruz bir hikaye ile birlikte gitmek için video kullanmak istiyorum.

Bu hikayeler arasında daha iyi bağlantı için bize izin verir ve içeriği daha SEO dostu ve kolay yapar çünkü biz sitede ilgili içerik köprü ve video sayfası dahili adresler itibaren otomatik oluşturulan bir şekilde ideal biz, bizim çalar içine video çekmek sosyal medyada tanıtmak.

Bu sizin Tamam mı? Açıkçası biz size ekranda bir kredi koyacağız.

Ben önde gitmek zamanı şimdi basınca değilim, ama bu bir sorun varsa bana en kısa sürede bildirin lütfen.
    Çok teşekkürler,

elizabeth Mavor
  • 10-12-2013, 16:17:00
    Üyeliği durduruldu
    İsminde hayır yok . Bana da böyle mailler geliyor ama ben kaale almıyorum . Yok efendim çok iyi seo yaparız filan . Yalan dolan bence .
  • 10-12-2013, 16:22:17
    bipixel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İsminde hayır yok . Bana da böyle mailler geliyor ama ben kaale almıyorum . Yok efendim çok iyi seo yaparız filan . Yalan dolan bence .
    para mı istiyor anlamadım sanki bir video alacakta benden izin istiyor gibi hissettim
  • 10-12-2013, 16:24:15
    Üyeliği durduruldu
    videonu alacagiz ve alinti belirtecegiz. eger sizin icin sorun ise lutfen belirtin diyor.

yani geri donus yapmayin, birakin istedikleri gibi yapsinlar
  • 10-12-2013, 16:25:55
    Üyeliği durduruldu
    erbain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    para mı istiyor anlamadım sanki bir video alacakta benden izin istiyor gibi hissettim
    İzin verdim yaz sende . .
  • 10-12-2013, 16:28:50
    bipixel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İzin verdim yaz sende . .
    para verecekler mi )))
  • 10-12-2013, 16:40:16
    Elizabeth ile yola çıkma derim hocam