Merhaba
Böyle birşey varmı bilmiyorum ama varsa eğer biri yardımcı olursa çok memnun olurum.
İyini niyetimden dolayı wirelless şifremi veriyorum
ama iyi niyetimi suistimal ediyorlar
dizi vs. film seyretmeler telefonlardanda bağlanmalar
kendim google a giremez duruma geldim
samimiyetlerden de kıramadıgım için birşey diyemiyorum
ama işimi yapamıyorum
mesela
ana kullandıgım bilgisayar ip atayıp bunu en fazla kullanım gibi yapabiliyormuyuz
artan hızı dağıtma gibi
yada daha farklı bir alternatif
Teşekkürler
internet hız yavaşlatma
25
●560
- 31-12-2013, 09:28:39sene geçen sene ;
alt komşuya kablo attık pc ile nete girsin iyilik edelim dedik.
bir kaç ay kullandı cuzi bi miktar da aylık ödeme yaptı zaten ay da yılda bir giriyormuş.
vel-hasıl bir gün kabloyu sök dedi söktük artizlikler vs. ler falanlar fişmanlar. meğersem arkadaşın derdi aylık 20 tl çokmuş zaten fatura 30 liraymışmışmış kampanya varmışmışmış. oysaki ttnet kullanan arkadaşlar bilir son 1 yıldır 63 tl aşağısı fatura hiç ödemedik. 30 liraya limitsiz net vardıysa ben kaçırmışım.
olayın nihayetinde 3 gün sonra dedim şu wireless şifresini bi değiştireyim canım sıkıldı .
şifreyi değiştirdim 2 gün oldu olmadı eleman kabloyu atalımda çocuklar nete girmek istiyorlar dedi
meğersem namus timsali arkadaşa vakti zamanında kablosuz şifresini verdiğimi unutmuşum bile şifre değişince 30 liraya da bir internet sağlayıcısı bulamayınca tıpış tıpış geri geldi.
İşte tam burada anladım ki bir webmasterın namusu modem şifresi ile çıkış portlarının nereye bağlandığı arasındaki ince çizgidedir. namusumuza sahip çıkalım arkadaşlar iptal ettirin siz bile kullanmayın gerekirse ama bir başkasına modem şifresi vermeyin. hatta ve hatta bu haytta bir başkasına hiç bir şey vermeyin. zira verip adam ediyorsunuz sonra kendileri adam olmuş gibi sizi adam yerine koymuyor. ne kadar dolmuşun bi modem olayına
- 31-12-2013, 10:51:49Üyeliği durdurulduAynısı benimde başıma gelmişti yan komşumuz şifreyi istedi komşudur dedik şifreyi verdik arasıra ben aylık kullanılan kotaya bakarım benim her zaman stabildir 60gb geçmez ama bir anda 150gb görünce şok oldum direk yaptıgı iş şuydu wifi kullanıcı adını değiştirdim birde modemi üst kata aldım dedim bizim modem sorunlu üst kata alıncada bunlarda az çekiyordu bunlarda yedi.
- 31-12-2013, 11:43:37Mikrotik kullanabilirsiniz. Wifili mikrotikler var fiyatıda 140 lira civarlarında. Alırsanız pm atın kurulumunu yapabilirim.
- 31-12-2013, 13:22:49Üyeliği durdurulduHocam araştırdım da bir sonuca varamadım ya ben yapamadım yada bilgiler eksik internetteBZC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle