• 30-12-2013, 20:59:27
    Üyeliği durduruldu
    Ukrayna ile çeşitli ticaret faaliyetlerim var. Sürekli oturum iznim, maliye kaydım, banka hesaplarım ve kontrolümde maaşlı çalışan satış elemanlarım mevcut. Her türlü toptancı ve mağazalar ile sürekli iletişim halindeler.

sadece " tekstil ürünleri " ile alakalı yazıyorum. başka ürün grupları için lütfen teklifte bulunmayın. zamanım yok. Ama çok çok ilginç ürün gruplarınız varsa yinede pm atın. değerlendirelim oluru varsa

Üreticiler, fabrikalar, ilk elden ürün satanlara sesleniyorum.

iç giyim, bayan giyim, takı- aksesuar ve benzeri tekstil ürünleri ( sadece bayanlar için )

Bu tür ürün gruplarınız varsa ve Ukrayna pazarında yer almak isterseniz ortak bir çalışma yapabiliriz.

- Bana katalog ve toptan fiyat listenizi yollarsınız
    - Ben bu katalogları Ukrayna'daki satış kanalım aracılığı ile ilgili yerlere gösterir ve pazarlamasını yaparım
    - Sipariş geldikçe malı sizden satın alırım, nakliyesini ben yaparım
    - Gerektiği zaman fason üretime açık olmalısınız.

Fiyatlarınız çok esnek ve satılabilir olmalı. Sonuçta bende kendi kar marjımı koyacağım vereceğiniz fiyata.

Şu an forumdan 2 üretici ile temas halindeyim. ocağın ortasında Ukrayna'ta gidip katalogları teslim edeceğim.

Bu süreye kadar ilgilenen olursa bana pm atsın lütfen

hayırlı işler
  • 31-12-2013, 13:13:19
    Üyeliği durduruldu
    ilk numuneleri toplamaya başladım.

konu günceldir.
  • 31-12-2013, 14:55:29
    Babamlar bayan üstüne her şey dikmektedir. Büyük tekstil atölyeleri var yurt fışı piyasasına çalışıyorlar. Laleli ve osmanbey piyasası diyebilirim. Kendi markaları var. Belki duymuşsunuzudr by yavuz diye ilgilenirmsiniz
  • 31-12-2013, 19:16:40
    Üyeliği durduruldu
    Katalog varmıdır? Pm atarmısın bana lütfen
  • 31-12-2013, 19:41:52
    Emre43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Babamlar bayan üstüne her şey dikmektedir. Büyük tekstil atölyeleri var yurt fışı piyasasına çalışıyorlar. Laleli ve osmanbey piyasası diyebilirim. Kendi markaları var. Belki duymuşsunuzudr by yavuz diye ilgilenirmsiniz
    Babanın adı ne merak ettim
  • 01-01-2014, 18:26:04
    Üyeliği durduruldu
    Güncel