Marmaray Tüp Geçidinin Adi Hüdâyi Yolu Olsun
Merhaba arkadaşlar inşALLAH marmaraytüp geçidinin adını Hüdayi yolu olsun diye capa harcıyoruz her platforumda sizdende destek bekliyoruz.
Kıymetli Arkadaşlar,29 Ekim 2013 günü hizmete açılacak olan,Marmaray Tüp Geçidinin Adının HÜDAYİ YOLU " olması için kampanyamız halen devam etmektedir.20 Ekim akşamına kadar,20'bine ulaşmayı beklemekteyiz.Bu konuda siz karfeşlerimizden destek beklemekteyiz.Sayfamızda çalışmalar,Büyük Veli,Sırlar ve Kerâmetler ehl_i Aziz Mahmud Hüdayi Hazretlerini ( rahmetullahi teala aleyh ) paylaşılmakta ve bizlere kadar nakledilen konular ve dualar paylaşılmaktadır.Sayfamıza bizlere beğeni ve yorumlarla destek olan siz kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.Fakat bu yolda sizde bir adım atıp karınca misali destek vermeinizi beklemekteyiz.Marmaray Tüp Geçitinin Adi Hüdayi yolu olsun. . . Hayırlı ve uğurlu olsun. . .Yolumuz Hüdai yolu olsun ;dualı olsun İnşaallahurrahman.....
AYŞEGÜL DÜZKAYA
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
Sayfa link
Marmaray Tüp Geçidinin Adi Hüdâyi Yolu Olsun
38
●2.194
- 10-10-2013, 12:20:59Üyeliği durdurulduHüdayi nedir ki hocam ?
Bir olayı yada durumu temsil edecek şeyler yapıyorsanız ilk önce açıklamanızı ve düşüncelerinizi paylaşın ki bizde bilelim neden? neler oluyor? ve ne için size katılmalıyız bir düşünce içerisine girelim.
Bu şekilde ilgi çekemezsiniz. - 10-10-2013, 12:26:25Aziz Mahmut Hüdayi Hz Hayatı Fırtına lı bir günde deniz dalgaları var karşıya geçmesi imkansızdı ? ALLAH cc tarafından deniz bir bölgesi durgun o yolada Hüdâyi Yolu adı verilmiş o yolda sadece kısmeti olanlar nasipi olanlar gecer tam bilgi için Aziz Mahmut Hüdayi Hz hayatını okuyunuz.
- 10-10-2013, 12:44:44En nefret ettiğim nokta: İlk farklı fikirde ver ayarı, kafir mi karşındaki? Ne kadar ben ''derinim'' diyen kişi gördüysem hep bunu yapıyor. (Yanlış anlaşılmasın dinsiz falan degilim, tam aksine ibadetlerimi Allah kabul ederse 10 yaşımdan beri aksatmadan yapan birisiyim, ama hiçbir zaman daha peygamberimin hayatını tam bilmeden, daha dinimi acizlik içerisinde yaşarken, derinim ayağına yatmadım ve bu tarz bir sürü cemaat olsun tarikat olsun bir sürü ortamda bulundum, ben bile nefret ettim bu tutumlardan, artık dinimi Kuran ve Peygambere göre mantık çerçevesinde zamana uygun yaşayan biriyim, yorumum yanlış anlaşılmasın, sadece bu tarz yaklaşımlar çok rahatsız edıyor benı)Baglumfrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-10-2013, 12:52:21İşte bu tavır varya beni en uyuz eden şey, icinizde 1 gram sefkat olsa, bu kadar sayana kadar arada bide Allah kabul etsin dersiniz... Daha da yazmam buraya, sizin mantıgınızda beli 100den fazla adam tanıdım, bi kulaktan girer bi kulaktan cıkar dıyecem de, kulaktan gırmıyor bıle...Baglumfrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adı öyle olsa ne olur ki, dini tur mu düzenlenecek Marmaray Tüp Geçidine? Ulu Zat'ın adı yerin dibine sokulur mu? Bir de böyle düşünmek lazım