• 22-12-2013, 01:11:24
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Beni de ekleyebilir misiniz hocam duruma göre başlıyacam yazmaya
  • 22-12-2013, 01:14:18
    selamlar indirme sitem için bende katılmak istiyorum. bilgi verebilirseniz sevinirim.

tek sitem ile katılacağım ancak birbirinden farklı makaleler hazırlamak istiyorum en az 15-20 makale hazırlasam olurmu acaba ?
  • 22-12-2013, 01:19:29
    BAROFF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Beni de ekleyebilir misiniz hocam duruma göre başlıyacam yazmaya
    Tabiki hocam, içerikler vs. uygunsa tabi ki listeye ekleriz.

Kairos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    selamlar indirme sitem için bende katılmak istiyorum. bilgi verebilirseniz sevinirim.
    tek sitem ile katılacağım ancak birbirinden farklı makaleler hazırlamak istiyorum en az 15-20 makale hazırlasam olurmu acaba ?
    Beni biraz uğraştırır ancak önemli bir siteniz ise olur tabi.
    Ancak bu site yasal değil mi hocam? Yani war.. türü ya da mp3 indirme sitelerinden değil değil mi?

(Ama raporda biraz sıkıntı çıkarabilir bana. Bu yüzden raporu biraz karışık ya da genel olaraka verebilirim. Emin değilim şu aşamada.)

Sorun yok ise eğer son 5 arkadaş kaldı...
  • 22-12-2013, 01:29:10
    AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tabiki hocam, içerikler vs. uygunsa tabi ki listeye ekleriz.

Beni biraz uğraştırır ancak önemli bir siteniz ise olur tabi.
    Ancak bu site yasal değil mi hocam? Yani war.. türü ya da mp3 indirme sitelerinden değil değil mi?

(Ama raporda biraz sıkıntı çıkarabilir bana. Bu yüzden raporu biraz karışık ya da genel olaraka verebilirim. Emin değilim şu aşamada.)

Sorun yok ise eğer son 5 arkadaş kaldı...

hocam sitem tamamen legal 2 yıldır adsense kullanıyorum zaten sitemde.

önemli değil hocam rapor nasıl kolayanıza gelirse. tek düze bi makale olmasın her sitede değişik bir makale olsun dedim.
    ok ise ben hazırlamaya başlıyım makaleleri bu arada sitelerin bi listesini verecekmisiniz acaba ?
  • 22-12-2013, 01:36:53
    Kairos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam sitem tamamen legal 2 yıldır adsense kullanıyorum zaten sitemde.

önemli değil hocam rapor tek düze bi makale olmasın her sitede değişik bir makale olsun dedim.
    ok ise ben hazırlamaya başlıyım makaleleri bu arada sitelerin bi listesini verecekmisiniz acaba ?
    Tamamdır hocam o zaman sorun olmaz.

Raporlarda ileteceğiz zaten de, siteler belirttiğim gibi yeni düzenlendi kategorileri vs. oluşturuldu.
    Programdan denemelerinden sonra da ücretli temalara geçecek kısmetse yavaş yavaş.

Bir de, 60 siteye atmak zorunluluğu yok tabi. 20 makalenizi site başına 1 tane düşecek şekilde de gönderebiliriz. (yani size daha uygunsa eğer)

Kısmetse min. 2-3 yıl sürece bir projenin ilk ayağı diyelim.
    Zamanla site sayıları da diğer program gibi arttırılacak muhtemelen.
    (yine de bir tane örnek atayım denemeler yaptığımız bir siteden.)

Son 5 kişi kaldı arkadaşlar.. Makaleyi yarın gündüz bir ara atsanız da olur.
  • 22-12-2013, 03:28:42
    Arkadaşlar son 5 kişi ismini yazdırsın, makalelerini hazırlayıp sonra gönderebilirler.
  • 22-12-2013, 03:58:54
    Merhaba Hocam beni de ekler misin listeye, makale ve bilgileri birazdan pm atıyorum. teşekkürler.
  • 22-12-2013, 04:30:27
    skype pm lütfen
  • 22-12-2013, 04:32:17
    Oyun kategorisinde bir site için benide eklermisiniz listeye..