Ücretsiz 60 c class tanıtım yazısı isteyen? Pr5-4-3
62
●3.657
- 22-12-2013, 01:19:29Tabiki hocam, içerikler vs. uygunsa tabi ki listeye ekleriz.BAROFF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Beni biraz uğraştırır ancak önemli bir siteniz ise olur tabi.Kairos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ancak bu site yasal değil mi hocam? Yani war.. türü ya da mp3 indirme sitelerinden değil değil mi?
(Ama raporda biraz sıkıntı çıkarabilir bana. Bu yüzden raporu biraz karışık ya da genel olaraka verebilirim. Emin değilim şu aşamada.)
Sorun yok ise eğer son 5 arkadaş kaldı... - 22-12-2013, 01:29:10AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sitem tamamen legal 2 yıldır adsense kullanıyorum zaten sitemde.
önemli değil hocam rapor nasıl kolayanıza gelirse. tek düze bi makale olmasın her sitede değişik bir makale olsun dedim.
ok ise ben hazırlamaya başlıyım makaleleri bu arada sitelerin bi listesini verecekmisiniz acaba ? - 22-12-2013, 01:36:53Tamamdır hocam o zaman sorun olmaz.Kairos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raporlarda ileteceğiz zaten de, siteler belirttiğim gibi yeni düzenlendi kategorileri vs. oluşturuldu.
Programdan denemelerinden sonra da ücretli temalara geçecek kısmetse yavaş yavaş.
Bir de, 60 siteye atmak zorunluluğu yok tabi. 20 makalenizi site başına 1 tane düşecek şekilde de gönderebiliriz.
(yani size daha uygunsa eğer)
Kısmetse min. 2-3 yıl sürece bir projenin ilk ayağı diyelim.
Zamanla site sayıları da diğer program gibi arttırılacak muhtemelen.
(yine de bir tane örnek atayım denemeler yaptığımız bir siteden.)
Son 5 kişi kaldı arkadaşlar.. Makaleyi yarın gündüz bir ara atsanız da olur.
- 22-12-2013, 03:58:54Merhaba Hocam beni de ekler misin listeye, makale ve bilgileri birazdan pm atıyorum. teşekkürler.
- 22-12-2013, 04:32:17Oyun kategorisinde bir site için benide eklermisiniz listeye..