Site adresi : FilmSTANDI.com
Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı: 1
Sitenin aylık getirisi: reklam konulmadı
Sitenin açılış tarihi: 08.12.2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: film sitesi
Günlük hit sayısı: ölçülmedi.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Her şey
Hosting dahil midir: Değil, tedarik edilene kadar idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Proje yapmak için almış olduğum bir site idi. Derslerin yoğunluğundan ilgilenemiyorum. Marka olabilecek güzel bir domaindir. Hiç bi banı vs.. yoktur.
Fazla uzatmadan açık arttırmaya sunuyorum
PHP Marka olabilecek Film sitesi 1 tlden (COM domain)
11
●658
- 27-12-2013, 18:53:15Sağolun umarım güzel bir ihale olurErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
skype: arneld@hotmail.com.tr - 28-12-2013, 13:24:34Bitiş Süresi: hesaplanıyor... diyor dündne beri hesaplıyamadı gittiArneLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hacı yav artıtırcamda planımda açıkcası oydu len dedim film işine zman ayıramıyon arttırsan neolucak hiç olamzsa işine yarıcak birisine gitsin site ama domain güzel sırf domain için gene alırımda yok olup gidicek
- 28-12-2013, 14:02:31Bende o düşünce ile aldım dersler falan yogunlasınca ugrasamadım.ErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emre teklif vermis
Lazım ise direk vereyim Emre sana
- 28-12-2013, 15:14:20hayırlısı olsun bakalımErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

10 lira ile devam ediyor ihale
hacı yav artıtırcamda planımda açıkcası oydu len dedim film işine zman ayıramıyon arttırsan neolucak hiç olamzsa işine yarıcak birisine gitsin site ama domain güzel sırf domain için gene alırımda yok olup gidicek