• 25-12-2013, 21:52:21
    Merhaba arkadaşlar iki adet yabancı ağırlıklı facebook sayfam var. Youtube'a adsense hesabımı bağlayıp para kazanabilir miyim? Bu konuda yabancıyım sayfamın birinde gönderi görünürlülüğü 30k'nın üzerine cıkıyor fakat satamadım sayfamı bende youtube'da kullanmak istiyorum. Tamamen yabancıyım bu olaya vakti olanlar bu işlem süreci nasıl ilerliyor, adsense hesabını bağlamak ne kadar süre alıyor, kaç k gösterime kac tl getirisi oluyor vs. detaylı acıklarsa cok sevinirim. Teşekkürler şimdiden
  • 25-12-2013, 22:02:51
    ytube para kazanma aktif edip yüklediğin videoları sayfada paylaşarak kazanabilirsin. kazanç oranı videoya tıklayan kişinin tıkladığı reklama göre birsürü etkene bağlı bir videodan 1k gösterime 10 dolar kazanırsın başka videodan 50 dolar (rakamları örnek verdim) Aktif et 10 15 gün kullan tam görürsün istatistikleri falan
  • 25-12-2013, 22:11:49
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    crazyboy14055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ytube para kazanma aktif edip yüklediğin videoları sayfada paylaşarak kazanabilirsin. kazanç oranı videoya tıklayan kişinin tıkladığı reklama göre birsürü etkene bağlı bir videodan 1k gösterime 10 dolar kazanırsın başka videodan 50 dolar (rakamları örnek verdim) Aktif et 10 15 gün kullan tam görürsün istatistikleri falan
    Bunun için adsense hesabının olması şart mı peki?
  • 25-12-2013, 22:22:42
    şart diye biliyorum adsense ile eşitliyorsun hesabını çünkü