Godaddy' nin yeni cpanel webhostu
10
●1.920
- 18-12-2013, 21:43:37Godaddy' nin yeni almış olduğu karar ile artık web hosting paketleri plesk yada cpanel ile geliyor. Dün cpanel' li bu yeni hostundan satın aldım, ancak bir web sitesinden konuları sql databese' ime çeken ve cpanel sistemi gelmeden sağlıklı bir şekilde çalışan bir botum şimdi çalışmıyor, muhtemelen curl ' un kurulu olmadığını düşünüyorum, cpanel' e botun çalışması için ne yapmama lazım?
- 19-12-2013, 21:02:57Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bot konusunda değil ama farklı alanlarda bir kaç sorun yaşadım, kendi yönetim panelleri ile alınan host kesinlikle çok daha iyi. Bu arada şimdi baktım cpanel ile almış olduğum hostta curl aktif...
Sorun farklı bir şeyden kaynaklanıyor olabilir. - 19-12-2013, 21:06:07nasıl bir problem yaşadınız?sahip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-12-2013, 21:22:52Daha önce kullandığım bir scriptte yapılan işlemler aynı sayfa içinde arka arkaya ekrana basılırken, cpanelde basılmıyor işlem tamamlandığında hepsini birlikte gösteriyordu, bazen de işlem zamandan dolayı bitmeden hata veriyordu. Konuyla ilgili bir çözüm aramadım, kendi yönetim panelleri olan alana tekrar geri taşıdım scripti orada çalıştırıyorum.