Öncelikle sitemiz memur eğitim haberleri ağırlıklı kaliteli bir haber sitesidir.
Günlük tekil 2-3k çoğul 4-6k hiti vardır.
Günlük 10 tl civarı adsense geliri vardır. Tanıtım reklam satışından ortalama 200 tl kazanmaktadır.
Tebilişimn 1300 TL değerinde haber sistemine sahiptir.
Ortak aramamın nedeni haber siteleri aşırı ilgi ve ciddiyet istiyor. Oradan buradan 2-3 makale yazdırıyımla bu iş olmuyor.
Ekstra olarak sosyal medyada sürekli aktif olmak gerekiyor. Hızlı ve büyük rakipler var çünkü.
Özetle sitenin sektörünü bilen ve kendi kalemiyle site için makaleler haberler hazırlayabilecek bir ortak arıyorum.(Eğitim,atamalar,kpss,memur) haberleri
Ortaklık için sitenin gelirine endeksli satış bedeli olarak düşündüğüm 5000 TL'nin yarısını talep ediyorum. (2500) Aylık geliri ortaklar paylaşmaya devam edecek. Sitenin büyümesi ve gelir artışına paralel kazançlar artacak.
Alternatif olarak siteyle sürekli ilgilenecek içerik sağlayacak seo sosyal medya çalışmalarını gözetleyecek başka bir deyişle gelirimizi artırmaya dönük 1 yazar arkadaşla her ay gelirin % 20'sine ortak bazlı çalışabiliriz.
Ekstra öneri ve fikirlere açığım.
Kaliteli Haber Sitesine Ortak
1
●151
- 24-12-2013, 02:02:17Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.hocam anlamadım. şimdi ortak olacak 2500 lira verecek, sitenin makale haber, sosyal medya seo vs konularıyla ilgilenecek. günlük on lira aylık 300 lira adsense ve 200 tanıtım reklam gelirinin yarısnı mı alacak? yani 2500 lira yatırıp ayda ortalama 250 lira kazanacak diyorsunuz değil mi?