Herkes senelerdir Q Klavyeye alışmış durumda bunu F yapmanın kimseye bir yararı yok neden yaptığını bilmiyorum..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:29:02 -->-> Daha önceki mesaj 12:25:46 --
Sevgili arkadaşım senin kadar mantıksız yorum yazan görmedim sanki F klavyede Q harfi yokmuş izlenimi veriyorsun yahu Hükümet ne yapsa destek verecek böyle saçma kişiler var aramızda böyle bir saçmalık olabilir mi Allah aşkına bırakın artık şu işleri.
O kadar da sacma degil. En cok kullanilan bolge klavyede sol ust. F klavye olusturulmasi da zaten en cok kullanilanlarin dizilmesi ile alakali.
Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 uygulaması ile gönderilmiştir.
memur adam çay içmek özel bardak götürüyor oturduğu koltukta rahat etmek için bel desteği alıp götürüyor f yada q hangisini tercih ediyorsa alsın onuda götürsün.
yok f klavye için eğitimmiş vs boşuna zaman kaybı
şuan f klavye kullananlar zaten memnun adam f klavye kullanıyor, q kullananda memnun q klavye kullanıyor böyle kalsa ne güzel.
ilerleyen yıllarda bende memur olacağım inşallah o zamanda q kullanmak isterim.
F klavyeye geçiş yılllarır bir genelge bekliyordu. Biliyorum 3-4 sene önce üzerinde çalışılmaya başlandı.
Ha kimseye zorla f klavyeye geçeceksiniz denmeyecek. Ama siz kendiniz geçeceksiniz.
Çünkü yurtdışından gelen bilgisayarlar için f klavye zorunluluğu geliyor.
Ayrıca tüm okullarda f klavye kullanılırken mezun olan vatandaş q klavye kullanıyor Yeni nesil zorluk çekmeyecek.
Bende q klavye kullanıyorum ama f klavye CAN dır arkadaşın dediği gibi.
Yeni öğrenecek olanlara zorunlu tutulur, okullarda buna göre eğitim verilir, öğrenme aşamasında geçiş sağlanır. Mevcut tüm devlet kurumlarında F klavye zorunluluğu neden? 10 yıl sonra geçiş yapılacak denir, herkes kendini buna göre ayarlar. İnsanın ister istemez aklına başka şeyler geliyor.