Başlangıç : 1 TL
Min Artış : 1 TL
Hemen AL : 50 TL < 75 TL < 150 TL
Son Teklif + 48 Saat

Teklifinizle Sahip Olacaklarınız ;
Domain (FilmHDSeyret * COM)
Lisanslı Tema (79 TL değerinde)
Wp İmletir v3 (50 TL değerinde)
1 Aylık Hosting (14,99 TL değerinde)
Logo (Kendim Yaptım)

Tema domaine lisanslıdır. Siteyi açtım fakat başka bir projede daha başarılı olabileceğimi düşündüğüm için zaman ayıramıyorum. Hosting olarak resellerimde barındırıyorum 1 aylık idare edebilirim.

FİRMA : NETWORK SOLUTIONS

ÖDEME YÖNTEMLERİ

Önemli Notlar:
Teklif verip teklifini her ne sebep olursa olsun geri çekenlere -trade verme hakkımı saklı tutarım...
Teklif veripte açık artırmayı kazananlar pmlere cevap vermeyecek ve ödeme yapmayacaksa kesinlikle teklif vermesinler. Aksi halde -trade kullanıp şikayet edilecektir...
Önce ödeme alınır, sonra domain yollanır. Teklif verip de almayacaklar, keyfi teklif verenler, kısaca delikanlı olmayanlar lütfen teklif vermesinler...
Min Artış : 1 TL
Hemen AL : 50 TL < 75 TL < 150 TL
Son Teklif + 48 Saat

Teklifinizle Sahip Olacaklarınız ;
Domain (FilmHDSeyret * COM)
Lisanslı Tema (79 TL değerinde)
Wp İmletir v3 (50 TL değerinde)
1 Aylık Hosting (14,99 TL değerinde)
Logo (Kendim Yaptım)

Tema domaine lisanslıdır. Siteyi açtım fakat başka bir projede daha başarılı olabileceğimi düşündüğüm için zaman ayıramıyorum. Hosting olarak resellerimde barındırıyorum 1 aylık idare edebilirim.

FİRMA : NETWORK SOLUTIONS

ÖDEME YÖNTEMLERİ

Önemli Notlar:
Teklif verip teklifini her ne sebep olursa olsun geri çekenlere -trade verme hakkımı saklı tutarım...
Teklif veripte açık artırmayı kazananlar pmlere cevap vermeyecek ve ödeme yapmayacaksa kesinlikle teklif vermesinler. Aksi halde -trade kullanıp şikayet edilecektir...
Önce ödeme alınır, sonra domain yollanır. Teklif verip de almayacaklar, keyfi teklif verenler, kısaca delikanlı olmayanlar lütfen teklif vermesinler...