Connect-me.Net
18 Yaşında anlamlı bir domain ingilizcede yorumlar?
Ederi nedir? Anlamlı 18 Yaşında domain
4
●343
- 16-12-2013, 16:45:12Kesinlikle 5 Para etmez deyil Ancak ederi konusunda bir bilgi veremem. Bana itici gelen kısmı tire " - " isaretinin domainde uygulanması her domainin bir alıcısı vardır ancak alım yaparken bu tarz domainler hakkında detaylı bir bilgi sahibi olmadan ederinden fazla alım yapmamanın sizin icin karlı olacagı kanısındayım. Domain Hakkında çogu uzantısının dolu olması + bir ozellik ancak sadece .com ve .asia uzantıları aktif olarak kullanılmakta diğer uzantıları parka cekilmiş ve satılık. Size önerebilecegim .asia uzantı sahibi 2009 dan 2016 ya kadar domaini reglemiş ancak domain google dan banlı gözüküyor. Belki Bunu kullanarak domaini bu kişiye satabilirsiniz. Sizin Domainde herhangi bir ban yok.
Nacizane Bildiklerimi Yazdım. Burada Herhangi bir domain icin istediğiniz değerlendirmede malesef istediginiz sonucu alamaya biliyorsunuz. Sizin Hevesle değerlendirme beklediginiz bir domain malesef burada hic yorum alamaya biliyor domain iyi yada cok kotu olsa bile.
Saygılarımla.
İyi günler , İyi Forumlar. - 16-12-2013, 17:36:40connect.me olsaydı şuanki uzantıyla birleştirme modasına uyuyor olsaydı çok acayip para yapardı. Şu haliyle tire ve net olması proje yapılmasını zorlaştırıyor.
- 16-12-2013, 19:04:03Gerçekten bu denli güzel, bilgi verici yorum aldığım için sevindim. Parmaklarınıza sağlık, eyvallah hocam.maximus4530 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız hocam ama biseyler yapmaya calısacazMasterUnion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle