• 09-12-2013, 16:54:03
    8-9 ay önce erişimi tamamen kapanan bir youtube hesabımdan dolayı tüm kanallarımda para kazanma devre dışı oldu;

kanallarımda telif hakkı vb kesinlikle yoktu (olamaz da kendi videolarım) maillere biraz dikkatli bakınca bu durumun daha önce ceza alıp askıya alınan youtube hesabımdan/kanalımdan/mailimden kaynaklandığını farkettim

işin özü ceza alan askıya alınan kanal / video varsa o hesap ileride diğer temiz hesaplara da zarar veriyor bu yüzden bağlı mail adresini yani bağlı hesabı komple silin.

bazısı anlam veremiyor ihtar vb yoktu hesabım para kazanmaya kapandı diye cevabı tam olarak budur.
    • fatihbaz
    • alpay67
    • sickomania
    fatihbaz, alpay67, sickomania ve 2 kişi bunu beğendi.
    5 kişi bunu beğendi.
  • 10-12-2013, 17:55:13
    Gecen ayda aynısı bana olmuştu. 1 telif yüzünden 40 tane kanalımda para kazanma iptal oldu evlat acısı bildiğin Tecrübe edine edine öğreniyoruz bakalım.
  • 10-12-2013, 17:58:58
    Üyeliği durduruldu
    Eskiden böyle değildi artık bittik
  • 10-12-2013, 18:09:49
    hadi be benim adsende yönetici olan gmail youtube de banlandı bu gmail le işim bittimi yani ?
  • 10-12-2013, 18:10:10
    Üyeliği durduruldu
    FlowJS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eskiden böyle değildi artık bittik
    Bana kalırsa para kazanmaya açın ve partnere geçiş yapın..
  • 10-12-2013, 18:13:41
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hadi be benim adsende yönetici olan gmail youtube de banlandı bu gmail le işim bittimi yani ?
    youtube ömür boyu ban diye birşey yoktur duruma göre hesap askıya alınır
    gmail açılıyorsa ban değil askıdır

bu da tecrübe ile sabittir

5 sene önce askıya alınan hesabıma geçenlerde girdim youtube açılmış...
  • 10-12-2013, 18:24:23
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    youtube ömür boyu ban diye birşey yoktur duruma göre hesap askıya alınır
    gmail açılıyorsa ban değil askıdır

bu da tecrübe ile sabittir

5 sene önce askıya alınan hesabıma geçenlerde girdim youtube açılmış...
    adsense de giriyor gmaile de giriyor youtube ye girerken Bir Google ürününe erişilemiyor diye hata alıyorum baska kanal bağlayıp para kazanmaya devam ediyorum suan ilerde senin karşılaştığın durumla karşılaşırmıyım
  • 10-12-2013, 19:15:17
    Karşılaşma olasılığın oldukça yüksek
    kapatılan youtube hesabında çok content id telif yada topluluk ihtarı varsa
    hesap yeniden açılana kadar bu ihtarlardan tekrar alırsan yada işleme konulmamış olan varsa mutlaka etkiler

2-3 ay öncesine kadar hesaplar birbirinden bağımsız olarak banlanıyor yada ceza alıyordu
    şimdi ise aynen adsensede olduğu gibi ilişkilendirilerek tüm hesaba ceza veriliyor
  • 10-12-2013, 19:19:41
    Günde 100 lira bırakan hesap vardı telifli. Silemedim (yemedi )başka adsense hesabına taşıdım.