• 30-11-2013, 01:45:21
    Üyeliği durduruldu
    Fiyatı çok bulan arkadaşlar ilanları inceleyip tekrar yazarlarsa ya da şu kadar eder diye bi fikir sunarlarsa sevinirim
  • 30-11-2013, 11:48:18
    KralCafe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fiyatı çok bulan arkadaşlar ilanları inceleyip tekrar yazarlarsa ya da şu kadar eder diye bi fikir sunarlarsa sevinirim
    max 13 olacagını düşünüyorum, bu araçların genelde şirketler tarafından ticari kullanılması sebebi ile ve vergilerinin yüksek olmasından dolayı fiyatlar genelde düşük oluyor, 200k + da km var, 13 uygundur bence
  • 30-11-2013, 15:30:00
    Üyeliği durduruldu
    15 yazsam 14 mü olacaktı max 200km den düşüğü bu arabalarda çok çok nadir ben de alırken bulamamıştım. Vergisi motoru büyük olduğu için biraz yüksek o da yakıt cimriliği sayesinde o durumu göz ardı etmeyi sağlıyor.

Son olarak dizel araçlara genel bir zam geldi gelmeden önce piyasası 11-13.500 civarıydı şuan genel dizel araçlara gelen zam sonucu 13-16 oldu piyasası.

13.500 e son olarak bırakabilirim ses sistemini alarak.
  • 01-12-2013, 13:34:46
    KralCafe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    15 yazsam 14 mü olacaktı max 200km den düşüğü bu arabalarda çok çok nadir ben de alırken bulamamıştım. Vergisi motoru büyük olduğu için biraz yüksek o da yakıt cimriliği sayesinde o durumu göz ardı etmeyi sağlıyor.

Son olarak dizel araçlara genel bir zam geldi gelmeden önce piyasası 11-13.500 civarıydı şuan genel dizel araçlara gelen zam sonucu 13-16 oldu piyasası.

13.500 e son olarak bırakabilirim ses sistemini alarak.
    hocam yanlış anlamayın, 14 yazdıgınız icin 13 yazmadım, ben yaklaşık 3 aydır hergün sahibindende eklenen yeni arabaları inceliyorum, aracınız benim bütce aralığım içinde olduğu için takip ettiğim ve bazı nedenler dolayı vazgeçtiğim 1 araçtır, dolayısıyla fiyat aralıgı hakkında haddinden cok fazla bilgim var, aracınız 1 defa dizel, bu fiyat aralıgında arac arayan adam dizel tercih etmez, masraf cıkardıgında çok olur çünkü, + tek kapı 1 araç, genc arabası statüsüne giriyor tek kapı özelliğiyle ve 13bin lira gibi 1 bütçesi olan adam, yıllık 800 tl vergi ödemeyi göze almaz, balatalama amaçlı söylemiyorum, temiz 1 dizel corsa binicisini oldukça mutlu eder, ancak araçda farkedilmeyen sorunlar oldugunda, doğacak masraflar oldukça fazla olur
  • 04-12-2013, 17:21:16
    Üyeliği durduruldu
    Sizin bütün bu söyledikleriniz öyle olmaz bunu düşünen almaz o parayı veren o vergiyi vermez vs dediğinize bakılırsa bu arabanın hiç satmamış olması gerek. Fakat en sık görülen araçlardan biri oldu son zamanlarda.

Bir diğer unsur bu fiyatta hangi arabayı alırsanız alın masraf çıkaracaktır illaki 13 14 bin e ne tür bi araba almayı planlıyorsunuz? Bu fiyatın en sağlam ve modeli hemen hemen en yüksek araç budur. Bu fiyata alınacak arabalar 90 küsür model tofaş,peugeot,fiat,renault dur.Opel 1 sınıf üstündedir hepsinin.Ben 1.5 senedir kullanıyorum sadece teker bilyelerini değiştirdim ve ön düzene soktum. Ha bu alacak arkadaş da masraf yapmayacak anlamına gelmez illaki.

Sizin düşüncenize ve fikirlerinze saygı duyuyorum fakat düşündüğünüz gibi olsa bu arabanın hiç piyasa bile olmaması lazım

https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr...yorumlar%C4%B1